wmaraci reklam

Sorucevap.com Yeniden Yayında!

Bir zamanların popüler soru cevap sitesi yeni konsepti ve vizyonuyla yeniden bizlerle buluşuyor. Kaliteli Türkçe kaynaklara katkıda bulunmak hayaliyle kurulan site içerisinde kayıt olan herkes bu çalışmanın bir parçası olabilir. Öyle ki yaptığınız katkıya göre derecelendiriliyor, puan topluyor, rozet kazanıyorsunuz. Bunun sonucunda üyeliğinizin kalitesi artıyor ve zaman içerisinde bir çok yetkiye erişim hakkı kazanıyorsunuz (otomatik). Moderatör düzeyinde yetki kazanabileceğiniz sorucevap.com herkesin birlikte çalışabileceği bir yer. Sloganı açık değil mi? Türkiye'nin soru cevap sitesi…

Soru sorun

Soru cevap ile öğrenme yöntemi yıllardır var olan ve uygulanan bir metot. Merak ettiğiniz yada karşılaştığınız sorunları site içerisinde kolayca sorabilir, ilerde kolayca bulabileceğiniz profiliniz üzerinden organize edebilirsiniz. Ayrıca bu soruların, sizin gibi aynı problemle karşılaşan yada aynı şeyi merak eden diğer insanlara da yardım edebileceğini unutmayın.

Sorularınız kategorilendirilir, etiketlenir. Bu sayede bulunması kolay ve kategorize edilmiş bir şekilde herkesin erişebileceği sayfalarda listelenir. Sorularınızla ilgili bir kategori bulunmuyorsa endişelenmeyin, Sorucevap.com bilgilendirme alanından yeni kategori yada etiket talep edebilirsiniz. Bu konuda güzel bir haberimiz de var, üyeliğinizin statüsü yükseldikçe, kategori oluşturma, etiket ekleme gibi bir çok yeni özelliğe zaten erişim kazanıyorsunuz (otomatik). Sorucevap.com'un diğer bir misyonu da burada ortaya çıkıyor; herkesin soru cevap topluluğuna kolayca katkı sağlayabilmesi ve katkılarının ödüllendirilmesi. Katkılarınızın karşılığını sitede yetki kazanarak, puan kazanarak ve bu puanları paraya çevirerek geri alabiliyorsunuz. Bu harika değil mi!..

Üzerine Konuşmalıyız: Mubi
İlginizi Çekebilir!

Üzerine Konuşmalıyız: Mubi

Aylık abonelik sistemiyle çalışan şirketler kulağınıza tanıdık geliyor değil mi? Netflix, BluTV ve Amazon Prime bugün çoğu insan tarafından yakından tanınır durumda. Peki, bunlar arasında kalitesiyle parlayan bir diğer iştirak ol...

Cevap verin

Bilginizi ve tecrübenizi ya da daha önce karşılaştığınız problemlere benzer sorular gelirse cevap vererek günü kurtarabilir, ekstra puan ve rozet kazanabilirsiniz. Cevapladığınız ve çözdüğünüz her sorunun profiliniz için kalite puanını artırdığını unutmayın. Üyeliğinizin statüsü yükseldikçe diğer kullanıcıların cevaplarını düzenleyebilir, sorulara verilen cevapları doğru çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Hatta uygunsuz cevapları ve soruları site genelinde kaldırabilirsiniz.

Profiliniz referansınız olsun

Sorucevap.com üzerinden yaptığınız katkılar, çalışmalar ve aktivitelerin hepsi otomatik olarak kaydedilir, hesaplanır ve profilinize yansıtılır. Burada ki harika ayrıntıya dikkat edin, CV’lerinizde referans olarak gösterebileceğiniz profilinizin olması, sizi daha tanınmış ve kendini kanıtlamış benzersiz insanlardan biri yapacaktır. Kendi uzmanlığınız üzerinden gelen sorulara vereceğiniz cevaplarla kazanacağınız rozetler sayesinde tecrübenizi profiliniz aracılığıyla sergileyebilirsiniz. Zamanla kazandığınız tecrübe ve üyelik statünüz sayesinde kullanıcıları onaylama, inceleme ve kaldırma işlemlerini de yapabileceksiniz. Profiliniz o kadar değerli olacak ki 2 adımlı kimlik doğrulama özelliğini aktif etmeniz gerekecek. Bu güç başkasının eline geçmemeli ancak merak etmeyin, her şeyin kaydını tutuyoruz ve her zaman yapılan işlemler geri alınabilir. İçiniz rahat olsun, hiçbir şeyi tamamen kaybetmeyeceksiniz ve hata yaptığınızda geri alabileceksiniz.

Puanlarınızı paraya çevirin

Sorucevap.com yayın hayatına başladığında puan sistemini de aktif ederek kullanıcıların aktif olduğu her aktiviteyi ödüllendiriyor. Bunun için bir süre belirtilmedi ancak uzun bir süre topladığınız puanlar üzerinden para kazanabileceksiniz. Yapmanız gereken özel bir şey yok. Beğenin, cevap yazın, soru sorun, spam gönderileri şikayet edin, siteyi ziyaret edin ve diğer soruları ya da cevapları okuyun. Günlük aktivitelerinizi yapmanız puan kazanmanız için yeterlidir, ekstra bir efora gerek yok. Hem eğlenin, hem yardım edin, hem de kazanın..

Yeni yayın hayatında çokça ismini duyacağımız sorucevap.com ekibine ve kullanıcılarına başarılar diliyoruz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 4.5 / 5 (6 değerlendirme)

6 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al