wmaraci reklam

Aamir Khan'ın Ses Getiren En İyi Filmleri

Bollywood yıldızları arasında başı çeken Aamir Khan, bulunduğu yapımlara ses getiriyor demek yanlış olmaz. Hint filmlerinin aranılan ismi olan Khan, çeşitli filmlerde boy göstermiş ve izleyicisini kendine hayran bırakmayı başarmıştır. Şöyle ki:

  • Daha çok dram alanındaki başarılı ile öne çıkmıştır.
  • Komedi türünden sergilenen filmleri de başarılı görülmüştür.
  • Imdb puanı yüksek olan filmlerin baş yıldızı olarak bilinir.

Lagaan

Dram alanında kendini kanıtlayan filmler arasında Lagaan yerini almıştır. Khan’ın başrolde yer aldığı filmgerek kurgusu gerekse teması ile herkesi etkisi altına almayı başarmıştır. Başta film için:

-Yapım: Hindistan’da çekilen filmin vizyon tarihi 2001 şeklindedir. Gösterime girdikten sonra büyük bir hayran kitlesi ile karşı karşıya kalmıştır. Almış olduğu IMDB puanı da bunu gözler önüne sermekte.

-Konusu: Baştan belirttiğimiz gibi dram alanında boy gösterir. Öyle ki İngiliz sömürgesi konu edilmiştir. Ve sömürge altında olan vatandaşların yaşam mücadeleleri anlatılmıştır.

Logitech Modern Trackball Faresi MX Ergo’yu Satışa Sunuyor
İlginizi Çekebilir!

Logitech Modern Trackball Faresi MX Ergo’yu Satışa Sunuyor

Kişisel bilgisayar kullanıcılarının ilk göz ağrı olan Trackball’ların pabucu modern farelerin ortaya çıkmasıyla dama atılmıştı. Bugün kullandığımız farelerin bey babaları olarak kabul edebileceğimiz Trackball’lar, Logitech...

Dil Chahta Hai

Ünlü isimlerin bir araya geldiği Dil Chahta Hai, Khan’ın bulunduğu filmler arasında. İzlemek isteyenler öncesinde filme dair merak ettikleri hususları öğrenebilir ve HD kalitede seyretmeye başlayabilir. Örneğin:

-Film: 2001 yılında sinema severlere sergilenmiştir. Javed Akhtar ve Chandan Stonwant ile aynı filmde buluşan Khan, bu sefer komdi dalında karşınızda. Aynı zamanda romantik türden sergilenen film, IMDB üzerinden 8,1 puan almayı başarmıştır.

-Konusu: Aşka dair farklı düşüncelere sahip olan 3 arkadaş, günün birinde, tüm bu düşüncelerini değiştirir. Çünkü aşka dair başlarına öyle olaylar gelir ki kendileri bile bu duruma şaşırır. Ders niteliğindeki yapım, sevinci ve hüznü bir arada sahneliyor.

Mangal Pandey: The Rising

Aamir Khan’ın başrolde yer aldığı bir diğer gözde filmi de Mangal Pandey şeklinde anılır. Yine filmdeki karakter olan Pandey’e hayat verdiğini göreceksiniz. Film izle tercihiniz öncesinde:

-Film: 19. Yüzyılı konu edinene filmin gösterime 2005 yılında giriş yaptığı biliniyor. Imdb puanı 6,6 olarak sergilenir ve tarih dalında gözler önüne serilir.

-Konusu: Mangal isimli Hintli asker, İngiliz Subayı olan Gordon ile oldukça samimidir. Ancak bu samimiyet büyük bir sınavdan geçer. İngilizlerin dağıttığı mühimmat şehirde olay olur. Bunun üzerine Mangal devreye girer ve çözüm yolu arar.

Rand De Basanti

Yine Aamir Khan’ın ders niteliğinde olan filmleri arasında Rang De Basanti de yerini almıştır. Bu sefer gençlere seslenen isim, dikkatleri yine üzerine çekmeyi başarmıştır. Film izle öncesinde merak edilen hususlar şöyle:

-Film: 2006 yılında film sektörüne hızlı bir şekilde adım atmış ve büyük ses getirmiştir. Öyle ki IMDB üzerinden aldığı 8,2 puanı ile de bunu kanıtlar nitelikte. Tarih, eleştiri ve gençlik temalı filmler arasında yerini almıştır.

-Konusu: Hint kültürünü araştırmak için yola çıkan Sue, karşılaştıkları ile bir hayli şaşırır. Çünkü araştırmasını belgesel ile tamamlamak ister ve Hintli gençleri etrafına toplar. Ancak gençlerin Batı kültürüne karşı son derece yozlaşmış olması Sue adlı araştırmacının hiç hoşuna gitmez.

Fanaa

Aşk filmi arayışında olanlar Fanaa tercihinde bulunabilir. Son derece romantik bir kurguya sahip olan Fanaa, izleyenlerin tam not almayı başarmıştır. Hd film izle neticesinde sergilenecek olan detaylar şöyle:

-Yapım: Direktör Kunal Kohli ve proje Aditya Chopra şeklinde ifade edilmiştir. 2006 yılında vizyona giriş yapan filmi, aşk ve dram alanında gözler önüne serilir. Imdb üzerinden de 7,2 aldığı görülmekte.

-Konusu: Rehan tur rehberi olarak hayat mücadelesine devam ederken, Zooni isimli genç bir kızla tanışır. Zooni görme engellidir. Ancak Rehan ile tanıştıktan sonra ona aşık olur. Bir gün gözleri için ameliyat olan Zooni, ilk önce Rehan’ı görmek ister. Ancak Rehan birden ortalıktan kaybolmuştur.

Taare Zameen Par

Aamur Khan prodüksiyonu ile çekilen etkili filmlerden bir tanesidir. Etkiletici konusu ile izleyicisinden tam puan almayı başarmıştır. Bunun üzerine baş sıralara çıkan yapım, Hd film izle seçenekleri ile karşınızda. Şöyle ki:

-Film: Amole Gupte’nin kaleminden çıktığı biliniyor. 8,4 olan IMDB puanı ile ne denli beğeni topladığı görülüyor. 2007 yılında sinema severleri karşılayan film, dram alanında büyük ses getirmiştir.

-Konusu: Algılama güçlüğü çeken bir çocuğun yaşam mücadelesine tanıklık edeceksiniz. Ailesi tarafından yatılı okula gönderilen bu çocuk, resim öğretmeni sayesinde farklı bir dünyaya doğru evrilir. Hayatı tamamen değişir ve başarının basamaklarını tırmanmaya başlar.

Ghajini

Farklı bir karaktere bürünen Aamir Khan, yine bu filmi ile de ses getirmeyi başarmıştır. Özellikle de hayat verdiği karakter ile ünü dünyayı aşmıştır. Başta izlemek isteyenlere eşlik edecek olan detaylar:

-Film: 2008 yılında gösterime girmiştir. Macera dolu sahneleri ile bu dalda yerini almıştır. IMDB üzerinden de 7,3 almıştır.

-Konu: Sangaj Singhania isimli bir iş adamı filmde başı çekmekte. Sandaj, iş gezisi için evden uzaklaştığında sorunlar başlar. Geziden döndüğü zaman nişanlısının öldüğünü görür. Hatta kendisi de ağır darbeler aldığı için hafıza kaybı yaşar. Bu ona engel olmaz ve intikam için harekete geçer.

3 Idiots

Aamir Khan’ın en sevilen filmleri arasında 3 Idiots da yerini almıştır. Hatta ders niteliğinde olan film, mutlaka izlenmesi gereken yapımlar arasında. 2009 yılında vizyona giren yapım IMDB üzerinden 8,4 almıştır. 3 mühendis gencin eğitime ve başarıya dair farklı bakış açıları konu edilmiştir.

Henüz izlemeyenler bu detaylar üzerine Khan filmleri arasından istediğini seçebilir. Seçiminiz için full hd film izlenese tercihinde bulunmanız gerekir. Çünkü HD kalitede ve kesintisiz olacak şekilde film izleme keyfini yaşamanız mümkün olacaktır.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al