wmaraci reklam

Android Auto: Google'dan Otomobiller İçin Yeni Yazılım

Bu yılın başlarında Google ‘ın duyurduğu “Android Auto”, kullanıcıların hizmetine sunuldu. Şuanda kullanıma hazır halde olan ülkelerde, Android Lollipop ya da Marshmallow yüklü cihazlara, Play Store üzerinden indirilip kullanılabiliyor.

Google, Android Oto uygulamasının, Google Maps, Google Play Müzik, Google Arama uygulaması, sesli komutlar ve üçüncü parti uygulamalar ile birlikte araçların daha gelişmiş donanımlara sahip olacağını belirtti. Android oto uygulamasının ilk sürümü, Amerika, İngiltere, İrlanda, Yeni Zellanda, İspanya, Almanya ve Avusturalya ‘da Android 5.0 ve üzeri sürümlere sahip cihazlar için Google Play Store ‘da kullanıma hazır.

Şu anda Android Oto uygulamasını sadece Pioneer kafa birimleri desteklemektedir. Kullanıcılar bu teknolojiden faydalanmak için akıllı cihazlarını USB kablosu ile Pioneer ünitesine bağlamaları gerekmektedir. Umuyoruz ki, bu güzel teknoloji yakın zamanda tüm arabalarda hazır olarak sunulsun.

Android Oto hakkında daha detaylı bilgilere https://www.android.com/auto/ adresinden ulaşabilir ya da aşağıdaki incelemeyi izleyebilirsiniz. Uygulamanın geçerli olduğu ülkelerde ise Google Play Store linkinden indirip yükleyebilirsiniz. 



Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al