wmaraci reklam

Google Maps'e Sesli Uyarı Güncellemesi Geldi

Google Maps’e iOS platformunda sesli güncelleme geldi. Bu güncelleme ile birlikte, iOS platformunda güçsüz kalan harita uygulaması, hem yeni bir özellik kazandı, hem de arama sonuçlarında daha stabil çalışmaya başladı. Uygulama aynı zamanda Apple Watch’ta da güncellendi. 

Yandex Navigasyon ile harita uygulamaları arasındaki rekabet yine biz kullanıcılara olumlu olarak yansıdı. Akıllı telefon kullanıcıları, yol bulma ve verilen konuma gitme gibi işlerini bu yardımcı araçlarla kolaylıkla halledebiliyor. Bu nedenle, günde olmasa da hafta en az bir kere harita uygulamaları kullanılıyor. Bugün de Google Maps, twitter hesabından iPhone’lara özel sesli uyarı özelliği ile güncellendiğini açıkladı.

Bu güncelleme ile birlikte Google Maps, gideceğiniz rota üzerinde herhangi bir kaza veya trafik sıkışıklığı varsa, sizi sesli olarak uyaracak ve farklı rotalardan gitmenizi önerecek. Uygulamayı deneme şansımız şuan için olmadı. Fakat Google’ın servis ettiği ekran görüntülerini sizinle paylaşıyoruz. Ekran görüntülerinden de anlaşılacağı gibi, sanırız bu yenilik iPhone kullanıcılarını sevindirecek.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al