wmaraci reklam

iMessage Özelliği Android'e Gelebilir

Apple’ın yeni etkinliği WWDC’ye sayılı günler kalmışken en çılgın dedikodulardan birini öğrenmeye ne dersiniz? O halde sıkı durun, MacDailyNews’in yapmış olduğu habere göre bu etkinlik dönemi içerisinde beklenen en sıkı özelliklerden biri iMessage’ın Android cihazlar için sunulması olacak.

Söylentiler her ne kadar şu aşamada güvenilir kaynağın fısıltılarından ibaret olsa da iMessage’ın Android’e geçiş yapması olmayacak bir şey değil. Özellikle Android cihaz kullanan ve yakınındaki kullanıcıların iOS kullanıcısı olması iMessage’ı tercih edenler için büyük bir sıkıntı denebilir.

Bu durumda iMessage en çok kullanılan iki işletim sisteminde yer alırsa Apple’da bundan karlı çıkabilir. Diğer yandan iMessage üzerinden Apple’ın zaten bir kar elde etmiyor olması da iMessage özelliğinin Android’e gelip gelmemesi konusundaki dedikoduların yalnızca dedikodu olarak kalacağını güçlendirir yönde.

Özellikle iMessage’ın şifreli olarak konuşmalar gerçekleştiriyor olması ve pratikliği Android kullanıcılarını heyecanlandırmak için yeterli olabilir. Yine de bakalım WWDC sahnesinden Android ve iMessage için duyacaklarımız gerçek olacak mı?

Eğer gerçekten iMessage özelliği Android cihazlara gelirse bu WhatsApp ve türevi uygulamaların büyük oranda önünü kesebilir. Sizce Apple, iMessage’ı hiçbir kar amacı gütmeden Android kullanıcıları için getirebilir mi?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al