wmaraci reklam

İngiliz Mucit, Iron-Man Benzeri Suit Tasarladı!

Fantastik birer yapım olduğu gerçeğini elimizin kenarıyla itersek hepimizin içinde derinlerde bir yerlerde Iron Man olma tutkusu yatıyor. Çok daha az yorularak jet hızına ulaşmak, bulutların üzerinde bir oraya bir buraya zıplamak ve kısacası özgür olmak. Ne var ki, bu düşünceler gerçeklikten deniz mili kadar uzakta duruyor.

Tony Stark bunu yapmayı başardı ancak kendisinin multi zilyoner olduğunu düşünecek olursak, bizlerin pek bir şansı olmadığı ortada. İnternette çıkan yeni bir mucit ve ekibi ise bizleri şaşırtmayı başaracak bir işe imza attı.

Richard Browing adındaki bu mucit ekibiyle birlikte tıpkı Iron Man’in zırhına benzer bir suit tasarladı. Richard’ın Jetpack’i 6 adet jet motoru, görüntü ekranı ve Wi-Fi bağlantısına sahip. Anlayacağınız bu suitte tek eksik olan şey bir Jarvis! Üstelik, bu suit kenarda köşede durmuyor ve mucidini Tony Stark gibi ortalıkta da dolaştırabiliyor!

Kendilerinin açıklamasına göre sadece düşünce aşaması için 12 ay harcanmış ve ardından Daedalus adını verdikleri bu jetpack, Iron Man zırhı veya adı her neyse o çıkmış. Gravity adını verdikleri şirket altında zırhlarının gelişimini devam ettiren ekip RedBull gibi önemli markaların da dikkatini çekmeyi başarmış.

Kendilerine başılar diliyor ve sizi deneme videosuyla baş başa bırakıyoruz.

Kendilerinin orijinal internet sitesini ziyaret etmek isterseniz de buraya tıklayarak en az suitleri kadar güzel internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al