wmaraci reklam

Instagram'a Zoom Özelliği Getirildi

Son iki senelik dönem içerisinde Instagram’ın yeniliklerden yeniliğe koşarak tüm Webmasterlara bir sistemin nasıl yenileneceği hakkında önemli bir ders vermiş olduğuna inanıyoruz. Önce tasarımını yenilen Instagram, daha sonra logosunu yeniledi, Snpachat'i kopyaladı ve görsel sınırlandırma gibi katı kurallarından vazgeçti.

Instagram’ın son bombasıysa Zoom özelliğini tüm mobil cihaz kullanıcılarına kazandırmak oldu. Zoom özelliği dün itibariyle iOS platform kullanıcıları için yayınlandı. Birkaç hafta içerisinde Android platformu için de zoom özelliğini getireceğini söyleyen Instagram elini hızlı tutmuş olmalı ki bugün sabah Android cihazlara ulaşan güncellemeyle birlikte artık Android cihazlarda da Instagram’ın Zoom özelliği kullanılabiliyor.

Özellikle yüksek çözünürlüklü videolarda ve fotoğraflardaki detayları yakalamak için muhteşem bir özellik olan Zoom sayesinde artık istediğiniz tüm görsellere daha yakından bakabileceksiniz. Instagram’ın kendini baştan aşağıya yenilediği bu yıl içerisindeki bir sonraki değişikliğiniyse hepimiz şimdiden büyük bir merak içerisinde bekliyoruz.

Yenilenen Zoom özelliğini siz denediniz mi? Bu özellik sizce Instagram’ın da abarttığı kadar büyük bir kullanıcı deneyimi kazandıracak mıdır?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al