wmaraci reklam

Lamborghini'nin Ocak Batıran Yeni Android Cihazı; Alpha-One

Ünlü ve lüks İtalyan markası Lamborghini sadece bizlerin ağzının suyunu akıtan otomobiller üretmiyor. “Lamborghini hayat tarzı” adı altında Lamborghini’nin müşterilerine sunduğu başka fiyatı damarlı ürünlerde var. Mesela dün itibariyle satışa sunulan ve ülkemizde muayeneli Şahin parasına (yaklaşık ₺8.500) satın alabileceğiniz Lamborghini’nin yeni akıllı cihazı Alpha-One lüks mobil cihaz gibi…

Şirketin başındaki isim Tonino Lamborghini’ye (Ferruccio Lamborghini’nin oğlu) göre Alpha-One yalnızca bir mobil cihaz değil, aynı zamanda imza niteliğinde bir mobil cihaz. En değerli materyallerden oluşturulan cihaz öyle ki bünyesinde titanyumdan daha kıymetli cevherleri barındırıyor. Cihazın tasarımında tamamen el yapımı döşemeye sahip siyah hakiki deri kullanılıyor ve arka planında ise Lamborghini’nin kızgın boğa logosu dikkat çekiyor. Tasarımında kullanılan materyaller sayesinde Alpha-One diğer akıllı cihazların aksine kolayca çizilmiyor ve paslanmıyor. Yine de bu en pahalı akıllı cihazlardan bu fiyata neredeyse 3 adet alabileceğiniz gerçeğini değiştirmiyor.

Alpha-One ekran olarak 5.5 inç büyüklüğünde QuadHD (2560×1440) AMOLED Corning Gorilla glass kullanıyor. Qualcomm Snapdragon 820’den işemci gücünü Adreno 530 GPU’dan ise grafik işlemcisi gücünü alıyor. 4 GB RAM belleğine sahip olan lüks cihaz, 64 GB dahili hafızaya sahip. Kullanıcılar ayrıca isterse MicroSD yardımıyla cihazın hafızasını 128 GB’a kadar yükseltebiliyor.

İki adet nano SIM kart ile çalışabilen Alpha-One işletim sistemi olarak ise Android 7.0’ı kullanıyor. Alpha-One’ın güç kısmında ise 3,250mAh’lık QuickCharge 3.0 destekli bataryası yer alıyor. 20 MP arka kameraya sahip cihaz, selfie çekimleri için ön yüzeyinde 8 MP’lik bir kamera barındırıyor.

Sıradan akıllı cihazlarla karşılaştırdığımızda Alpha-One’nın sistem ve kullanışlılık olarak hiçbir egzotik tadı vaat etmediği açık. Onu değerli kılan Lamborghini markası ve tasarımında ince eleyip sık dokumalı yapılan işlemler. Yine de şahsen zengin bile olsam, bu cihaza 8.500 TL vermek akıl karı mıdır bir düşünürdüm derim. Şuradaki online sitesi yardımıyla bu deli dehşet lüks cihazı ait ince detayları inceleyebilirsiniz.

Şu halimizle kimsenin bu cihaza 8.500 TL vermek istemeyeceği aşikar :D Peki, bu para sizin için küçük bir rakam olacak olsaydı Lamborghini Alpha-One’ı tercih eder miydiniz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al