wmaraci reklam

Tüm İnternet Aleminin En Rezalet 5 Google Chrome Eklentisi

Bana sorarsanız en iyi her zaman yeteri kadar iyi olmayabilir. Bazen bilgi yüklü içerikler yerine yaratıcı tarafınızı dışarıya çıkartacak içerikler de üretmeliyiz. Kimi zaman en iyilerin içinde aradığınız fikir hiçbir işinize yaramazken kötüler pazarından edindiğiniz fikirler verimliliğinizi arttırabilir, size milyonlarca lira kazandırabilir, hatta hayatınızın aşkını bulmanıza yardımcı olabilir! En kötü ihtimalle, herkes en iyiyi görmeye alışkın olduğu için en kötüden yürümek, bu yazıya en iyi yazılarımızdan daha çok tık kazandırabilir.

Baştan uyarayım, bu listede gördüğünüz Google Chrome eklentileri şimdiye kadar karşınıza çıkan en kötü Google Chrome eklentileri olacak. Hatta bazıları bilgisayarınız dışında ruh ve sinir sağlığınızı ciddi oranda tehdit edebilir. Kısacası; bu Chrome eklentilerini evde denemeyin! :D

#1- nCage

Tüm internet aleminin en sinir bozucu eklentisiyle karşılaşmaya hazır mısınız? nCage eklentisi, birine kötülük yapmayı düşünüyorsanız onu camdan ittirmek yerine bilgisayarına kurarak intikam alabilmeniz için tasarlanmış. (En azından ben öyle umuyorum.) Bu klasik eklentiyi kurduktan sonra Google Chrome üzerinden ziyaret ettiğiniz tüm sayfalardaki fotoğraflar bir anda Nicolas Cage’in fotoğrafına dönüşüyor. Ne kadar sini bozucu olduğunu hayal edebiliyor musunuz? 

Microsoft: “Edge En Az Pil Tüketen İnternet Tarayıcısıdır!”
İlginizi Çekebilir!

Microsoft: “Edge En Az Pil Tüketen İnternet Tarayıcısıdır!”

WM Aracı sosyal profillerinde günde en az bir kere giydirmezsek gözümüze uyku girmeyen Edge için Microsoft iddialı bir video yayınlandı. Microsoft’un iddiasına göre Edge internet tarayıcısı en az pil tüketen internet tarayıcısıym...

#2- AVG Web TuneUP

AVG’nin Google Chrome için yayınlamış olduğu eklentiler sandığınız kadar masum değiller. Birçok internet kullanıcısı AVG’nin Chrome eklentisini bilgisayarını virüsler, adware ve diğer internet tarayıcısı tehditlerinden koruması için kullanıyor. İşin hileli tarafıysa AVG’nin tüm internet alışkanlığı verilerinizi depolaması ve bu verileri satmasıyla başlıyor. Verilerinizi kullanıcı sözleşmesi dışında gizliden gizliye toplayan AVG eklentisi aynı zamanda ana sayfanızı değiştirerek sisteminize Adware yerleştiriyor. Chrome mağazası dışında Firefox ve Opera mağazalarında AVG Web TuneUP’ın yer almıyor olması ve şuradaki yetkili bi’ abiye benzeyen arkadaşların açıklaması gerçek gibi görünüyor. (Mağaza yorumlarına bakılırsa insanlar da pek memnun değiller.)

#3- Nothing (Hiçbir Şey)

Kötüdür dersiniz eyvallah, bir işe yaramıyor dersiniz ona da eyvallah. Yine de iddia ediyorum Nothing, tüm Google Chrome Eklenti Mağazası’nın en delikanlı eklentisidir. Ne söylüyorsa onu yapıyor, daha doğrusu tam olarak söylediği/söylemediği üzere hiçbir şey yapmıyor. Nothing eklentisinin işlevi hiçbir şey. Bu eklentiyi Chrome’a yüklediğinizde hiçbir şey olmayacak ve hiçbir şey değişmeyecek. İnternet tarihinin en büyük troll eklentilerinden olan Nothing’in Chrome mağazası üstünden aldığı yorum ve puanlar da benim düşüncemi onaylar nitelikte.

#4- Trump Reactions

Bu Google Chrome eklentisi Facebook’daki ifadelerin tümünü ABD’nin başkanı Donald Trump ile değiştiriyor. Mağaza yorumlarına göre bazı incelemelerde kullanıcılar eklentinin tam olarak çalışmadığından bahsetmişler. Ben eklentinin çalışma ihtimaline bile sinir olduğum için denemedim ve daha hayırlı olabileceğini düşündüm. Yine de karar sizin.

#5- No Cyrus

Miley Cyrus’dan ve hayranlarından nefret eden bir yazılımcının geliştirdiği bu amaçsız eklenti, Miley Cyrus’a dair her şeyi internet tarayıcınızdan kaldırmanıza yardımcı oluyor. Miley Cyrus, Miley Ray Cyrus, Twerk / Twerking, MileyCyrus ve Wrecking Ball kelimelerini tamamen internet tarayıcınızda sansürleyen eklenti, tanıyabildiği kadarıyla Miley Cyrus fotoğraflarını da blur’lu hale getiriyor. Tamamen amaçsız ama yine de işlevsel eklentiye buradan ulaşabilirsiniz :)

Bu lüzumsuz eklentilerden oluşan bu blog yazısını neden okudunuz bilmiyorum ama yine de okuduğunuz için teşekkürler. 

Unutmadan; bu listedeki eklentilerin tümünü denemek veya kullanmak sizin sorumluluğunuzdadır. İnternet tarayıcınız bir anda reklam virüsleriyle dolarsa veya tüm fotoğraflar Ghostrider’da oynayan elemana dönüşürse sorumluluk kabul etmiyoruz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al