wmaraci reklam

Ücretsiz Blog veya Web Sitesi Açma: www.Bedava-Sitem.com

İnternet sektörü genişledikçe hizmetlere ulaşmak kolaylaşırken, rekabet gün geçtikçe daha zor bir hale geldi. Dolayısıyla ücret talebinde bulunmayan veya daha uygun fiyatlı hizmet sunan sağlayıcılar göz bebeğimiz doğrusu. Dilerseniz hobi amaçlı blog açarken, dilerseniz de web sitesi kurma işlemlerinizi gerçekleştirirken kullanabileceğiniz Bedava-Sitem sisteminden bahsetmeye başlayalım.

Öncelikle şunu söylemekte fayda var, sistem oldukça basit ve kullanışlı. Yani aslında herhangi bir yazılım bilginiz olmasa da, sunucu tarafındaki konulara hâkim olmasanız da platformu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca bu siteden paravan blog da açabileceğinizi, paravan blog için farklı kaynaklardan yararlanmanın faydasını tekrardan hatırlayalım. Eğer arama motorlarına yönelik çalışmalar yapıyor ve başarılı olmak istiyorsanız, adınızın internetin farklı alanlarında anılıyor olması oldukça önemli. Sınırlarımızı genişletmek ve adımızın anılır olması durumuna olumlu etki etmek istiyorsak bedava-sitem.com bu iş için de ideal ücretsiz bir platform. Paravan blog kavramı günümüzde en az sosyal medyalarımız kadar önemli, dolayısıyla onlarla ilgilenirken bu şekilde davranmamız kaliteli içerikler barındırmamız lazım. Sosyal medyalarımız, paravan blog sitelerimiz güçlüyse, asıl sitelerimiz de güçlü olacaktır.

Peki, web sitesi açma işlemi nasıl yürüyor? İsterseniz parça parça ve görsellerden de yararlanarak anlatalım ne dersiniz?

Üye Olmak

Şunu da tekrardan söyleyip hatırlatmakta fayda var. İşletmeleriniz için de ücretsiz olarak bu platformdan faydalanabilirsiniz. Sonuçta, bu platform yıllardır açık olan adreslerden birisi ve tasarım şablonları ile birlikte oldukça hoş bir görünüme sahip. Dolayısıyla dijital kimlik oluşturmaya bir yerden başlamak isteyen işletme sahiplerine ya da internette yer almak isteyen bireysel kullanıcıların da gönül rahatlığıyla kullanabileceğini belirtelim.

Üyelik işlemi aşağıdaki görselden gördüğünüz panelden yapılıyor. Basitçe bilgilerimizi doldurup devam ediyoruz.

Aslında sitemiz bu yaptığımız işlemle birlikte açılmış oldu. Üyeliğimizi açtığımızda aktarıldığımız pencereden ise daha detaylı düzenlemeleri yapabiliyoruz. Dilediğimiz sayfa düzenlemelerini yapıyor, tasarımsal değişiklikleri gerçekleştiriyor ve kullanmak istediğimiz resimlerle ilgili ayarlamalar yapabiliyoruz. Tabii sunulan ekstra opsiyonlara da yine bu sayfadan erişim sağlıyoruz.

Sayfa ayarları herhangi bir metin editöründen alışık olduğumuz kadar basit bir şekilde sunulmakta. Daha önce rastgele bir forumda dahi üye olarak yer aldıysanız kolaylıkla alışabilir ve kullanabilirsiniz. Bu panelde yeni sayfalar ekleyebilirsiniz, metinleri düzenleyebilir ve sayfalarınıza dilediğiniz görselleri yerleştirebilirsiniz. Aşağıya bıraktığımız görselde de bahsettiğimiz fonksiyonları görmeniz mümkün.

Sayfa tasarımı konusunda platform size hem özgün olma şansı tanıyor, hem de basit ve kullanışlı olmayı elden bırakmıyor. Tasarım sayfasında logonuzu ekleyebilir, sosyal medya hesaplarınıza yer verebilir ya da sitenizin renk ayarlamalarını yapabilirsiniz. Tüm bunları herhangi bir yazılım bilgisine ihtiyaç duymadan yapabiliyor olmaksa sahip olduğumuz bir lüks.

Aşağıdaki görselde yer alan ekstralar menüsünün altındaki özellikler de platformu kullanmak için oldukça güzel avantajları bize gösteriyor. Birkaç tıklama ile, web alanında ihtiyacımız olabilecek çoğu özelliğe ulaşmamız mümkün kılınmış. Görselde de gördüğünüz gibi bir Premium üyelik durumu da söz konusu. Eğer ortaya koyduğunuz sonuçlardan memnunsanız, ücretli üyelik modellerinin sağladığı imkânlarla daha fazlasına da ulaşabilirsiniz. Özellikle sistemin ücretsiz sitelere yerleştirdiği reklamların bu üyelik modellerinde kaldırılabiliyor olması, daha profesyonel bir görüntüye sahip siteler hazırlarken oldukça iyi sonuçlar veriyor. Bununla birlikte alan adı alımı sayesinde .com .net gibi kullanıcıların aşina olduğu alan adı uzantılı site oluşturulup site adresinizi kolaylıkla akılda tutması ve arama motorunda yapılan arama sonuçlarında listelenebilmesi sayesinde daha fazla kişiye erişmeniz mümkün kılınıyor. Ücretsiz modelde 10 adet alt sayfa ile sitemizi tasarlama şansımız var, bu elbette bir işletme için fazlasıyla yeterli olabilir. Fakat eğer sayfa sayısının yaptığınız işte önemli olduğu, içeriğe dayalı bir iş modeli tercih ediyorsanız Premium üyeliklerin sayfa sınırı barındırmadığını da söylememiz lazım.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al