wmaraci reklam

Osteopati ve Fitoterapi Uzmanı

drceyhunnuri.com Hakkında

Dr. Ceyhun Nuri Kimdir?


Dr. Ceyhun Nuri, klasik batı tıbbı alanındaki başarılı çalışmalarından son 15 yılını Doğu, İslam, Osmanlı Tıbbı ve Halk Tababetine sarf etti. Bu tecrübe ve çalışmalarını, sahibi bulunmakta olduğu, ülkemizin en büyük Doğal Tedavi merkezlerinden biri olan kliniğinde yürütmektedir. Dr. Ceyhun Nuri, hastalıkların tedavisinde dört önemli sarsılmaz temel üzerine yoğunlaşır. İlk hedef, hastalıkların başlamadan sağlığın korunması için gereken protokollerin uygulanması. İkinci ve belki de en önemli olan ise doğru ve isabetli teşhis. Hastalığını temelinde yatan nedeni ortaya koymanız tedavi etmenin en önemli aşamasıdır.

Tedavi Alanları Nelerdir?

Dr. Ceyhun Nuri, ankilozan spondilit, romatoid artrit, postü bozuklukları, bel ağrısı ve bel fıtığı, diyabet tedavisi, sistemik lupus, eritematozus, fibromiyalji tedavilerin konusunda çözüm odaklı sağlık hizmeti sunmaktadır.

Ankilozan Spondilit

Ağrınız hareket / fiziksel aktivite ile birlikte artıyor ve gün içerisinde potansialize (şiddetlenme) oluyorsa Ankilozan Spondilit vakalarındaki şikayetlerin ek oluşum nedeni lokomotor sistemdeki düzensizlik, postür bozukluğu, ligament laksisitesine bağlı olabileceği dikkate alınmalıdır. Mekanik disbalans süregen enflamasyonun tetikleyicisi olacaktır ve disbalans giderilmeden Sakroileit ve Ankilozan Spondilit kliniğine yaklaşım eksik kalacaktır. Özellikle de Ankilozan Spondilit hastalarında gecenin ikinci yarısında (yaklaşık saat 03:30 sonrası) başlayan huzursuz bacak, kalça ve diğer eklemlerde ağrı / yanmalar.

Ağrınız gece yattıktan sonra artıyorsa kliniğin oluşum kaynağı dolaşımsal problemlerde aranmalıdır.

Ağrınız sabah tutukluğu ile başlayıp hareket / fiziksel aktivite ile birlikte potensini (şiddetini) kaybediyorsa belirtilerin alt yapısında adaptif bağışıklık sisteminin patolojik enflamatuar tepkisi yatmaktadır. Enflamatuar tepki optimize edilmeden yangılı şikayet belirtileri kaybolmayacaktır.

Romatoid Artrit

Sağlıklı bir hücrede DNA’yı içinde barındıran çekirdek, mitokondri, sitoplazma ve birçok yapı taşları mevcuttur. Bu hücrenin canlılığını devam ettirmesi ve sağlıklı fonksiyon görmesi bir kısım şartların dengesine bağlıdır (Dolaşım paterni sağlanmalı, Oksijen saturasyonu, Element / Mineral dengesi sağlanmalı, D Vit / B12 Vit vb.). Bir kısım ihtiyaçları olduğu gibi işleyiş esnasında oluşan metabolik atıklar, yanlış nutrisyon sonrası protein agregatları, biriken ağır metaller ve yoğun stres kaynaklı oksidatif radikallerinden de kurtulmaya ihtiyacı vardır.

Bu hastalığın oluşumunda birçok komponent olmakla birlikte bir beslenme örneği ile konuyu biraz daha anlaşılır konuma getirebiliriz. Bir öğle yemeğinde kebap yediğimizi düşünelim. Normalde bir lokma güzelce, yavaş-yavaş ağızda çiğnendikten, parçalandıktan, didiklendikten sonra mideye ulaşır ve oradaki bazı enzimler (proteaz) sayesinde bu parçalanmış et kimusu (mide kaba öğütme işlemini yapamaz) polipeptid denen ara forma dönüşür, ardından bu karışım ince bağırsaklara gönderilir.

Fibromiyalji

Fibromiyalji hastalığında uykusuzluk, yorgunluk ve depresyon gibi psikolojik ve fiziksel belirtiler görülür. Toplumda yaklaşık %3 gibi bir oranda görülen fibromiyalji sendromuna kadınlarda daha çok rastlanır. Bunun nedeni bilinmemekle birlikte genetik yapı ve çevresel nedenlerin tetikleyici olduğu düşünülmektedir.

Fibromiyalji hastalığı, kaslarda ve kemiklerde yaygın olarak görülen hassasiyet bölgeleri, ağrılar ve yorgunluk ile karakterize olmuş bir rahatsızlıktır. Belirtiler herhangi bir testle ölçülememektedir. Bu hastalıkta en net belirti şudur denilemez. Bundan dolayı sıklıkla diğer hastalıklarla karıştırılabilmektedir.

Web site adresi: drceyhunnuri.com

Site Analizleri

  • google
    Google Indexi -

  • alexa
    Alexa Dünya Sırası -

  • alexa
    Alexa Ülke Sırası -

  • alexa
    Alexa Backlink -

  • yandex
    Yandex Indexi -

  • location
    Site Lokasyonu -

drceyhunnuri.com Detaylar

  1. Başlık-
  2. Açıklama-
  3. Kelimeler-
  4. Eklenme Tarihi
  5. Görüntülenme Sayısı200

Site Hakkında Yorumlar

      Siteye Puan Verin:
      Site Ayarları
      • Tema Seçeneği
      • Site Sesleri
      • Bildirimler
      • Özel Mesaj Al