adsense az kazandırdığında herkes başka kim var diye düşünüyor. firma reklamları vs. almak için sitenin çok iyi olması gerek. öyle her siteye firmalar reklam vermez. alırsın küçük bişeyler ama karın doyurmaz.
ingilizce içinde aynısı geçerli benim gözümde.
adsense haricinde siteden para kazanmak için tanıtım, footer vs. link alma işlerini de yapabilirsin. bunlarda tam doyurucu olmaz büyük bir network olmadığı sürece..
Tural Abiyev arkadaşım 50 dolar kazanabilirsin yazmış, nasıl oluyor merak ettim samimi olarak. benim aklıma bunlardan başka bişey gelmedi şuan. yazarsan sevinirim bu arada bize de bir yol olabilir.
ziyaretçi içerik için geliyorsa bence şuan hala adsense den iyisi yok. evet zor kazandırıyor hesap almak bile strese sokuyor insanı ancak düzgün olduğunuzda ömür boyu kazandırıyor (istisnalar hariç.)
son olarak kendi düşüncem Türk milleti olarak kolaya kaçma eğilimimizdir(buda her yerde çokça söylenir). oyun, film, dizi, sinema... sektörler hep bu. zor sektörler seçilmiyor. oyun sitesi açılıyor tbm 0,06 yakınıyorlar. bunun nedeni artık internet bu tür sitelere doydu. adsense bebek oyunları sitesine 35 yaşında otel arayan birinin gelmediğini biliyor.
adsense den zengin olunur. aylık ciddi miktarda gelir elde edilir. sadece hiç bir siteyi örnek almadan kendi projeni yapmak. aynı sektörde olursun ama tarzın başkadır bu bile seni önlere çıkarır.
şahsi düşüncelerim :)