Tanıtım Yazınızı Yayınlayalım Google Sıralamanız Yükselsin

Arkadaşlar merhaba pr2 güncel sitemden tanıtım yasını yayınlıyorum.

SEO Çalışması yapan firmalara sitede editörlük verilir kaç yazı yayınladılarsa haftada bir ödeme alınır.Ticaret puanı yüksek ve ciddi düşünenler pm göndersin lütfen.

Günlük ziyaretçiler tarafından ortalama 20 yorum yapılan.Blog ve çeşitli kategorilerde yayın yapan sitemizeden tanıtım yazısı. En fazla 3 link çıkışı yapılabilir.Yasa dışı ve uygunsuz içerikli siteler yayınlanmayacaktır.


Yazınızda belirlediğiniz 3 anahtar kelimede google sıralamanız yükselsin.


1 YAZI 10 TL. KAMPANYA 2 yazı 15 tl olarak yardımcı oluruz.

Yayınlanacak site http://maxteknoloji.com/ ödeme yöntemi paypal veya banka üzerinden.Sizde yazınızın yayınlanmasını istiyorsanız iletişime geçiniz.

http://maxteknoloji.com - 18.10.2016 Tarihli Site Analiz Raporu:

Google Indexi: 3.530
Google Görsel Indexi: 2.250
Google Backlink: 0
Alexa Dünya Sırası: 417.408
Alexa Ülke Sırası: 8.465
Alexa Backlink: 37
Yandex Index: 10.300
Dmoz Kaydı: yok
Domain Yaşı: 3 yıl 3 ay
Site Lokasyonu:Bilinmiyor
Detaylı Bilgi: https://wmaraci.com/site-analizi/maxteknoloji.com



Trustrank kontrol: tıklayınız

Domain Authority kontrol: tıklayınız





Öncelikletanıtım yazısının tanımından başlayalım.Tanıtım yazısı belirli bir siteyi başka bir sitede tanıtan makalelelerdir.Bu makalelerin içinde genellikle tanıtılan sitenin linkleri bulunur.

Peki bu tanıtım yazıları nasıl olmalıdır ? İnceliklerini hemen sıralayalım.


Kesinlikle özgün olmalıdırlar.Eğer sitenizi tanıtıyorsanız arama motorlarının gözünde özgün içerikle tanıtmaya çalışmalısınız.Google ve Yandex gibi arama motoları özgün içerik konusunda çok hassaslar.
Bu tanıtım yazıları içinde kesinlikle tanıtılacak sitenin linki bulunmalıdır fakat aşırıya kaçınılmamalıdır.Tanıtım yazısının her yerini link ile doldurursanız bu size yarardan çok zararsağlayacaktır.Siteniz için dofollow olarak 3 link yeterlidir.
Tanıtım yazılarınızda 1 veya 2 adet resim kullanırsanız bu sizin yararınıza olur.Hem okuyucuların dikkatini çeker hemde arama motorlarının.
Tantıım yazısı verilecek site iyice incelenmeli alexa , pagerank , google indexi ve hiti yönünden iyi değerlendirilmelidir.Bu 5 şık çok önemlidir.