bilgive adlı üyeden alıntı

Bu yazdıklarından dolayı seni topa tutacak çok kişi var kardeşim. Para vermeden siten üst sıralara asla gelmez diyenler bile var. (Dur biraz da fitili, sana yakın yerinden ben ateşleyeyim. ) Fakat ben senin yazdıklarına harfiyen katılıyorum. Bence SEO'cu diye bir şey yok. Olması da imkansız. Web tasarımdan ve kodlardan anlayan, sosyal medyada, forumlarda siteni paylaşan ve bazı kodları düzeltmeyi bilen kişiler vardır. Gerisi külliyen yalandır. Kesinlikle tek bir kuruş dahi bu kişilere verilmemelidir. Birazcık bilgisayarın başında fazla zaman geçirmek, baktın olmadı bu işi bırakmak ve bloğa yönelmek doğru olandır.

Zaten bir webmaster sitesinin iş yapıp, yapmayacağını önceden görür. SEO'cu dediğin bence vârolmayan bu kişiler, belirttiğim öngörüye sahip webmaster'ların üçüncü, dördüncü değil ama ikinci sayfada yer alan siteleri için akla gelmez kötülükler düşünen insanlardır. Sabır en büyük erdemdir. İşin sırrı bundadır. SEOcu, MEOcu, CEOcu hepsi günümüz uydurmasıdır. Google'ın yeni geliştirdiği algoritmalar ile kısa süre sonra nesli tükenecek insanlardır. Hele kopya içerik ile bir yere gelebileceğini sanan kişiler vardır ki; bu kişilere yalnızca gülmek elzemdir.


Öyle güzel yazmış ki ben birşey ekleyerek büyüyü bozmak istemiyorum. ama içimde kalmasın: Seocu denilen şahıslar kendi kendilerine uydurdukları şeyler ile kendilerini ve milleti kandıran kişilerdir kısacası bu.