İyi forumlar arkadaslar;

Bugün size yatarak para kazanmak nekadar kolay bunu anlatacağım.

Cointellect denilen sistemi duyanlar olmuştur.Fakat ben coin tellecte biraz farklı açıdan bakıyorum.Bu sistemde 3 paket mevcut başlangıçta. sonra büyük paketler açılıyor.

paket1:Yatırılan parayı 2 ye katlıyor. Yatırılan miktar: 99 euro 3 ay süresinde günlük 2,2 euro bırakıyor.

Paket2:Yatırılan parayı 3 e katlıyor.Yatırılan miktar: 299 euro 6 ay süresinde günlük 5,5 euro

Ama arkadaşlar bu paketler sizin amortiniz :) yani garantiniz.siz referansla kişiler getiriyorsunuz.ve onların yatırdıkları paranın %10 unu hesabınızda görüyorsunuz.ama tek seferlik değil süreklidir.Bikere kazanç değil ömür boyudur. altınızda 100 kişi olunca yatırırımınız dışında aylık ortalama 2000 tl civarı kazanıyorsunuz hiç kimseyi getirmez iseniz ozamanda ne olsa amortiniz var garanti parayı katlayıp çekiyorsunuz. yani her harukarda kazanıyorsunuz. Referans getirme şansınız çok yüksek sebebi referanssız üyelik yok zaten.Risk almadan kazanamazssınız.ve aldığınız risk çok az.

Üye olmak için:
http://cointellect.com/?code=96050d2e (referanssız üyelik yok)

Arkadaşlar referanslı üyelerime hertürlü desteği vermekteyim detaylı olarak.
Paypala paranızı çekebiliyorsunuz en geç 24 saatte hesapta ortalama 2-3 saate geçiyor.

Lütfen arkadaşlar ödeme kanıtınız varmı veya garanti veriyormusun diye yorum yazılmasını istemiyorum.Cevap verilmicektir.Ben yatırımımı yaptım günlük paramı takip ediyorum.

Risk alamıyacak arkadaşlar lütfen zaten bu işe girmesinler :) tabi 275 tlyi risk olarak görenler varsa oda ayrı bir durum.