Vaybe adlı üyeden alıntı

benim arkadaşım herbalife de yaptı bu işi sistem aynı şuan aç geziyor belki sigara alma parası yok yaklaşık 150 cıvarıda topladığı adamı vardı yani anlıcağın boş iş bunlar insanları kandırmayalım. senin amacın sanırım buradan kendi ağına katılacak kişiler bulmak. Ben bu işleri birebir yapanları tanıyorum hepside başı boş ve 5 parasız lütfen kimse bu tarz şeylere inanıp para yatırmasın.


Aynı iş değil malesef hocam :) konuyu okumak lazım.insanları kandırdığım da yok. bana herbalife dediğiniz iştende geldiler hatta mega holding tende geldiler ama reddettm hatta bide kahve satanlar onları reddettim neden biliyomusunuz bir poliçeniz yok verdiğiniz parayı geri almama şansınız var. ama bu işte hiçbirşey yapmadınız paranız katıyla geri alıyorsunuz. buraya dikkat edin.

Ek Olarak:

kadir001 adlı üyeden alıntı

tabiki haklısınız fakat söyledikleriniz ve konunuzun başlığı aynı şeyi yansıtmıyor.
networkçülerin klasik sözlerine çok benzettim ayrıca.
benim için değil senin için söylemiştim, bu iş çok yeni ilk girenler çok kazanacak, seneye bm(ters m ) ile gelcem, ama bu işten kazanınca inanmadığın için seni tanımayacağım ( normalde bir ekmeğin yarısını bölüşecek bir insan) gibi şeylerle insanların beyinlerini yıkayıp sokağa salıyorlar bence sizde uğraşmayın.


Hocam siz megacılarka karıştırdınız o kişiler dolandırılıyor.beni tanıyanlar bilirler garanti olmayan şe girmem :) hiç bizaman kimseyi tanımıcam çok kazanıcam demem saçma olur. çünkü okadar kazanılamaz zaten onu mega hoding çiler diyor :) bu işte ben şuna baktım ben yatırdım parayı geri alıyormuyum evet hemde en kotu şartla 2 katı. Kişi getirmek zorundamıyım hayır.ama getirirsem kazancım katlanır. burda o diğer saadet zincilerinden bu işi ayrı tutalım

Ek Olarak: HERKESİ ANLIYORUM BIKMIŞSINIZ MEGA HOLDİBG CİLERİ VB. SAADET ZİNCİRİNİZ GÖRMEKTEN YENİ OLUŞUM GÖRÜLÜNCE LÜTFEN KARALANMASIN ONCE DENENSİN ZARAR GOREN OLURSA GELSİN DESİNKİ BEN ZARAR GORDUM HERKES ÇEKİLİR OZAMAN.AMA OYLE BİŞEY YOK ŞU ANLIK...