Tamamen özgün içerikli, istenilen konuya göre kaliteli ve seo kurallarına uygun olarak makaleler yaziyorum.
Siteniz icin makaleleri, Araştırarak ve özenle yaziyorum.


Makale içine 2adet resim eklenir. İsteğe göre wordpress panelinden ya da editorluk panellerinden direk siteye ekleme de yapılır.

Ücretlendirme

100 kelime 2
200 kelime 4
300 kelime 6 ve katları şeklinde

Aldığınız makaleyi beğenmezseniz geri iade ediniz. Yerine yeni bir tanesi hemen yazılacaktır. 2. makaleyi de beğenmemeniz durumunda (makale yayınlanmadığı sürece) paranız geri iade edilecektir.
İlk calismada Ücreti, Ödenmeme riski ile karşmamak icin makaleleri vermeden önce talep ediyorum.
Ödeme: ziraat bankası
Enpara

Bu forumun dışında çalıştığım ve çalışmaya devam ettigim kurumsal platformlar mevcut ancak referans olarak gosterilmeyi kabul etmedikleri icin, Maalesef onları referans olarak buraya ekleyemiyorum, ancak çalışmaya başladığımızda zaten ne kadar titiz ve işinde disiplinli bir insan ile karşı karşıya olduğunuzu anlayacak, yaptığım işten memnun kalacaksınız.

Teşekkürler

REFERANSLAR



C-Uruc adlı üyeden alıntı

Arkadaştan 50-60 tane 7 ayrı kategori de makale aldım. Makalenin tamamını farklı araçlar ve manuel olarakta kontrol ettim. Kesinlikle özgün, seo uyumlu ve son derece kaliteli makaleler yazıyor. Kesinlikle tavsiye edebileceğim birisidir.


Mypat adlı üyeden alıntı

Arkadaşla uzun soluklu anlaşma yapılmıştır ve alınan hizmet kalitesi oldukça yüksektir.Tavsiye ederim.

Ek Olarak:
İşini başarıyla yerine getirmektedir.Tavsiye ederim.



ernertm adlı üyeden alıntı

Uzun soluklu iş alındı. Devamlı ve istenilen konularda yeterli içerikler ile beklentilere cevap veriyor. Teşekkürler.


yusufmet adlı üyeden alıntı

Kendisi ile bir haftadir calisiyoruz. Oldukca ilgili ve gayretli.Taysiye ederim


hermarka adlı üyeden alıntı

Arkadaş news kayıtlı haber sitemizde editorluk hizmeti de vermektedir. Elinden gelenin en iyisini yaparak kaliteli içerikler sunmaktadır. Uzun vadeli ve özgün kaliteli içerikler arıyorsanız tavsiye ederim.

Teşekkürler


sirkan adlı üyeden alıntı

Makale alımı yapıldı ve alınmaya devam ediyor. Arkadaş güvenilir titiz biridir.


ozgurgezen adlı üyeden alıntı


Iletisimi gayet kuvvetli, leb demeden leblebiyi anliyor. Bu ozelligi sayesinde yazdigi makaleler hem akici hem de aciklayici oluyor. Seo tarafindan da olumlu donusler oluyor.
Umarim daha uzun vadeli calisabiliriz, tesekkur ederim kendisine tekrardan.


yusufmet adlı üyeden alıntı

İki farklı site için üç aydır bizimle çalisıyor. Yazılarindan ve calisma anlayisindan oldukca memnunuz. Disiplinli ve arastirmaci. Tavsiye ederim.


EgeKartal adlı üyeden alıntı

Kaliteli yazılar yazan birisi. Tavsiye.


AhmetKarabulut adlı üyeden alıntı

Alanı olmamasına rağmen istediğim konuyu titizlikle araştırıp gerekli makaleleri çok hızlı bir şekilde tarafıma teslim etti. Kesinlikle tavsiye ettiğim bir arkadaş. 10 adet yazıyı çok kısa sürede tarafıma iletti, uslüp olarak ve iş yapma stili olarak çok başarılı


ahmedy55 adlı üyeden alıntı

Tam istediğim şekilde makaleler yazmakta. Zamanında ve titiz iş yapıyor


HüseyinALHAS adlı üyeden alıntı

anlaşıldığı gibi makaleleri teslim etti teşekkür ediyorum :)


metinbalci adlı üyeden alıntı

Merhaba

Dün yazdığımız iş ile ilgili kendisine işimizi teslim ettik. Profosyonel yazısı ve imla hatası olmadan sürdürebilmesi bizi gerçekten memnun etti. www.granices.com/urun/ katagorisinde yazdığı yazıları görebilirsiniz. Ellerine sağlık.


metinbalci adlı üyeden alıntı

Makalelerini okuduk ca tekrar yazasım geldi. Profesyonel bir yazarın ve karakterin buluştuğu nokta kesinlikle burasıdır.


BurakDemir adlı üyeden alıntı

umayya ile bir süredir çalışıyoruz. Yaptığı işe gerçekten değer veren biri. Makaleleri zamanında teslim etmiştir. Gözü kapalı çalışabilirsiniz.


kendoka adlı üyeden alıntı

Ben zor bir yöntem istedim aslında. Aynı konuda farklı kelimelerle makaleler yazmasını istedim. Beklediğimden daha iyi oldu. Gerçekten söylüyorum ama.


adwordskocu adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar çok güzel işler çıkarıyoruz. Şuan artık forumu ona emanet ettim. Güvenimiz sonsuz. Özgün içerikler noktasında ve makale kalitesinden emin olabilirsiniz.