miniajans adlı üyeden alıntı

Hocam bu isi eklenti ile cozebilirsin benzer yazılar eklentisi ekleyip mesela bir etiket olsun adı teknoloji olsun. Teknoloji etiketi at ABC yazılarına eklentiden de benzer yazılar olarak etiketi sectigin ve teknoloji yazdigin zaman sadece teknoloji etiketi olan yazıları gösterir yani Ayı gösteriyorsa B ve C yazılarını gösterir sadece..


Yani hocam benzer yazı eklentisinin 'benzer yazı eklentisi' adlı site etiketleri bölümünden ayrı bir etiket yeri mi var? Ben klasik site etiketlerini bu konu için kullanmak istemiyorum ama dediğiniz gibi ise yani eklentinin ayrı bir etiket bölümü varsa güzel olur

Ek Olarak:

cgrclk adlı üyeden alıntı

Bu şekilde hazır bir eklenti bir uygulama yoktur sanırım, eğer wordpress ise siteniz şöyle bir sistem yapılabilir. Bir eklenti yapıp admin panelde yeni yazı eklerken özel bir arama bölümü eklenir, buradan istediğiniz konuları arayıp o konuları seçerek benzer yazılar şeklinde ilgili konunun altında ya da sağında solunda nerde isterseniz gösterebilirsiniz. Yani tek tek link eklemek yerine bunu otomatik bir şekilde yapabilirsiniz. Başka türlü bir seçenek var mı bilmiyorum.


Malesef böyle bir eklenti bulamadım. Ama dediğiniz çok mantıklı ve tam da aradğım şey hocam. Eklenti yapacak bilgim olsa çoktan işe koyulurdum.