Merhaba arkadaşlar. Forum kurulduğundan bu yana WM Aracı'ndayım. Tanıyanlar bilir beni. Ben yine de kısaca kendimden bahsedeyim.

5 yıldır profesyonel olarak kurumsal ve bireysel SEO uzmanı olarak SEO hizmeti ve eğitimi veriyorum.

Freelance olarak yaptığım işler sonucu da kendi şirketimi kurdum ve dijital pazarlama hizmetleri sunuyoruz. Şu an Amerika, Rusya, Danimarka, Türkiye... gibi dünyanın farklı ülkelerine SEO ve dijital pazarlama hizmetleri sunuyoruz. Ayrıca Türkiye'nin birçok tanınmış markalarıyla da hem SEO hem de diğer dijital pazarlama konularında çalıştım. Birçok bilişim şirketine de bu konularda danışmanlık yaptım.

Sunacağım bu kaliteli ve profesyonel SEO hizmetinden forum üyelerinin ve takipçilerinin de faydalanmasını istedim. Paket SEO hizmeti vermiyorum. Çünkü her sitenin SEO ihtiyacı farklıdır.

1 anahtar kelime için 1 ay boyunca 500 lira+kdv'den başlayan fiyatlarla profesyonel SEO hizmeti veriyoruz. Sonraki aylarda da yine aynı sabit ücret. İlk sayfaya yada ilk sıralara gelince ek ücretler yok. Tamamen müşteri memnuniyeti üzerine iş yapıyoruz.

Yıllık sözleşme yapılmaktadır. Ödemeler aylık tahsil edilmektedir.

NOT: SEO Teklifi linkinden bana ulaşırsanız size de yardımcı olmak isterim. Forumları tek tek kontrol etmek zamanımı aldığı için. Forum üzerinden özel mesaj atmak yerine buradaki seo teklifi linkini kullanırsanız daha sağlıklı ve hızlı iletişim sağlarız. Göndereceğiniz mesajda lütfen forumdan olduğunuzu belirtin. Bu fiyat forumlara özel olarak verilmiştir.

Ödeme Yöntemleri:

Banka Havalesi / EFT / Kredi Kartı / Banka Kartı

SEO Teklif Formu: https://seokrali.blogspot.com.tr/p/seo-teklif-formu.html
Lütfen forumdan olduğunuzu belirtin. Ücretimiz foruma özeldir.



Türkiye'nin SEO Uzmanı
SEO Kralı



Lejyoner adlı üyeden alıntı

çalışma tamamlandı,,, hitlerde gözle görülür şekilde artış oldu şahsen bu kadar beklemiyorum. çalışma yaptığımız anahtar kelimeye gelince evet yükselme oldu fakat 1. sıraya çıkamadık çünkü zor bir kelimeden girmiştik 7 sıradan 3 sıraya çıktık buda güzel. şahsen aldığı paranın tamamını hak ettiğini düşünüyorum ilerleyen zamanda yeni bir seo paketi düşünürsem ilk tercihim olur tekrar tşk eder başarılarınızın devamını dilerim.


ceken adlı üyeden alıntı

Merhabalar. Google aramalarinda gorunmeyen anahtar kelimem su anda 16. Sirada. Basarilarinizin evamini diliyorum. Insallah diger anahtar kelimelerde de birlikte calisma firsati buluruz.


idea adlı üyeden alıntı

... İlk 500'de olmayan ve rekabeti yüksek kelimeyi birkaç haftada ekşi sözlük, sahibinden, bilio, morhipo gibi birçok siteyi geçerek 2. sayfaya getirdik. 1. sayfada en iyi konumda olmak için çalışmalara devam ediliyor. ...


TeaM adlı üyeden alıntı

Bugun calismalara basladik, ilgi alakasi on numara bir insan, isininde hakkini vereceginden suphem yok


BingoO adlı üyeden alıntı

Kendileriyle 3 ay dır çalışıyoruz. Belirlenen anahtar kelimede çok iyi ilerleme sağladık. İşlerinde uzmanlar. Herkese tavsiye ederim.


pc332 adlı üyeden alıntı

Kendisiyle herhangi bir sohbetimiz yok fakat verdiği cevaplarda işini bildiğini söyleyebilirim. Forumda "20 liraya backlink paketi" adı altında para verip paranızı çöpe atmayın arkadaşlar.


emekli64 adlı üyeden alıntı

Bir aydır yapılan çalışmalar neticesinde sitemiz güzel bir merhale kaydetti. Önümüzdeki zaman içinde çok daha iyi bir yere geleceğimize inanıyorum. Güvenilir olmasının yanında gerçekçi ve profesyonel yaklaşımı ile de değer vermiş olduğum bir uygulayıcı. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.


alejandro23 adlı üyeden alıntı

Mert kardesimle 2 ay ı doldurduk 3. aydayız. İlk 500 de olmayan sitemi 2 ayda ilk 30 a sokmayı basardi. İlk sayfaya gelecegimizden de şüphem yok. Mail olarak ta istedigim an destek alıyorum. Bu fiyata bukadar kaliteli bir is nasil cikariyor cok ilginc, aynı kelimede farklı bir sitem icin kendim calısma yapıyorum ayda 300-350 harcadım Mert hocamın aldığı site benim yönettiğimi geçti. Seoya ihtiyacı olanlar böyle bir fiyata böyle bir profesyoneli kaçırmamanızı tavsiye ederim.