Sayın Kullanıcımız,

Reklam kodunu kendi web sitenize uygulamak için Google AdSense hesabınızı genişletme konusunda gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzu inceledik ve maalesef, şu anda bu başvuruyu onaylayamıyoruz. İş ortağı sitelerinde reklam göstermenize olanak tanıyan mevcut AdSense hesabınız, bu onaylanmama durumundan etkilenmez.

Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir.

Sorunlar:

- Site, Google politikalarıyla uyumlu değil

---------------------

Daha fazla ayrıntı:

Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Sitenizin Google AdSense politikaları veya web yöneticisi kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığını düşündüğümüzden, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.

Daha fazla bilgi edinmek için http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=tr&answer=35769 adresindeki web yöneticisi kalite yönergelerini ve http://www.google.com/support/adsense/bin/answer.py?answer=48182 adresindeki AdSense program politikalarını okuyabilirsiniz.



site: dizihastasi.com

sorun nedir? bir türlü çözemedim.