Zuperman adlı üyeden alıntı

Yaptığınız işlerden dolayı size saygım vardı fakat vakit kaybı olarak gördüğünüz ödevi başkasının yapması onun vaktinin kaybı demek siz öyle görüyorsanız başkasının vaktinide gaspetmiş oldunuz hiçbir şey insana birşeyler katıyorsa vakit kaybı değildir.Neyse konuyu baltalamak için yazmadım iyi geceler :)


FatalRhymeR adlı üyeden alıntı

konuyu bende baltalamak istemiyordum ama, lanet olası eğitim sistemi öğretilmeyecek şeyleri zorla insanın kafasına sokarak öğretiyor. Bende flash gördüm ve hala görüyorum hiç sevmezdim grafik dersinde herkes flash uygulamaları yapardı ben photoshopla uğraşırdım. Benmi yararlısını yapıyordum ? Yoksa hocamı ? bilemezdim.


Anlatmak istediğim konu şu, bu arkadaş bana bu işin nasıl yapıldığını öğrettiyse, bu noktada fazlasıyla konuyu baltalamış oluyorsunuz. Vakit kaybından kastım bilen birisiyle birlikte bir işi 5 dakikada yapabilirsiniz size hızlı bir şekilde öğretir. Ben bunu sıfırdan öğrenmek için belki saatlerce video ders izlemek zorundaydım. Ama bu adam dakikalar içerisinde bana açıklayarak öğretti.

Her ne kadar konuyu baltalamak istemesenizde fazlasıyla baltaladınız, yanlış anlaşılmayı bu sefer düzeltebildiysem ne mutlu bana.