FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Şimdi insanlar birinden nefret ederse her hareketi her söylediği batar. Diyorsunuz ki Demirtaş ananızı ağlatmak haktır demiş onu kime demiş evlerini yakmaya gelenlere. Bunda hala bir sıkıntı görüyor musunuz? Evi yakmaya gelenleri buyrun salondan başlayalım diye eve mi almalarını söylemesini isterdiniz?

Bu size özel değil, RTE ne derse bana da o şekilde batıyor. Nefret burda bir filtre oluyor.

Şimdi HDP PKK'nin resmi uzantısı ise HDP'ye oy veren 6 milyon kişi terörist destekçisi midir?

HDP'yi kriminalize ederek nasıl bir kazanç elde etmeyi düşünüyorsunuz. Kürt hareketini düz ovadan yine kovarak nasıl bir kazanç elde edilecek.

Daha önce de yazdım bu HDP'yi meclis dışına atarak onlara sizin siyasi mücadeleniz bu kadar yürüyün dağa demiş olmayacak mısınız?



Dolmabahçe'de tartışılan iki önemli konu vardı. Biri ana dilde eğitim diğeri de özerk bir yönetim.

Ana dilde eğitim önemli bir haktır bu konuda tartışma olacağını zannetmiyorum.

Ancak şu özerklik meselesi Türk halkına çok ters geliyor. Ters gelmesi normaldir, kimse durduk yere ülkesinde özerk bir yönetim istemez.

Peki özerklik neden isteniyor? Güncel bir örnek vereyim. Cizre'de HDP'nin oyu %92. Halkın yüzde 92'sinin seçtiği yasal temsilciyi sen ilçeye sokmuyorsun. Böyle bir şey var mı? Benzer 93 senesinde Lice'de de yaşandı. CHP heyeti sokulmadı, sonrasında orada 16 sivil öldürüldüğü ortaya çıktı. İlk önce bu katliamın faili PKK ilan edildi sonrasında sivillerin askeri güçler tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.



Birincisi ben ne AKP liyim ne CHP ne de başka birşey.. Ben sadece VATANSEVERİM. Vatanım için milletim için hizmet ederim . Şimdi PKK geldi HDP yi kurdu HDP de kürtlere dedi ki siz bu topraklarda hakk sahipsiniz sizin neden ana diliniz bayrağınız toprağınız olmasın. Şimdi hocam ben bir çerkesim bana biri çıkıp deseki parti arkadaş senin dedende savaştı sen de kuvayı milliyede vardın 1864 te gelmişsin bu topraklara neden Çerkesce dili olmasın Şeyh Şamil'in heykelleri asılmasın neden Çeçenya bayrağı çekilmesin ... Kürt halkına bunlar teklif edilince ve mücadele başlayınca halkın büyük kısmı vatanseverlikten koptu Kürdistan hayaline düştü. Olay budur hocam PKK HDP yi HDP Kürt halkına oynamıştır. Şimdi ben size soruyorum: biz kürtçe konuşulmayacak adetleri olmayacak diyemeyiz ki benimde Çerkes dilim var ancak ben kalkıpta bunu ana dilde isteyemem devletin dili rengi ve bayrağı tektir sabittir. Kürt halkının kendi bölgesinde Doğu ve Güneydoğu'da zaten kürtçe hakim ve kimse birşeyde diyemez. Ancak bunlara rağmen kalkıp devlete baş kaldırmak HDP nin gazına gelerek PKK ya destek veren eylemlere katılmak ve özerklik istemek nedir..?

Bu vatan hepimizin bu vatanda ki merhamet hoşgörü kimsede yoktur ancak sen kalkıp toprak dil ve bayrağı değiştirmeye kalkarsan seni hainde ilan ederler düşmanda...


Ben buradan kürtlere söylüyorum bizim sorunumuz kürt değil PKK nın gazına gelen HDP ye destek veren hainlerdir. Biz birço savaşta Türklerle sizlerle mücadele ettik İzmir'de bayrağımızı alsancağa çeken Diyarbakırlı Kürt Reşo'dur. Sizin dedeniz Türk bayrağını bayrağımızı sancağa çekmek için kanlar döktü bu HDP nin gazına gelipte PKK ya destek olmayın vallahi billahi PKK da HDP de sizi kullanıyor.

Ek Olarak:

nettebilgi adlı üyeden alıntı

Bizi vatan haini ilan eden vatandaş bu yazımı oku bakalım aynaya bakıp acaba benmiyim vatan haini diyeceksin.
Ben her zaman şunu söyledim yine söylüyorum. Eğer bu ülkede sosyal devlet kurulmuş olsaydı, zengin fakir arasındaki uçurum olmamış olsaydı, doğu ile batı aynı anda kalkındırılmış olsaydı, Atatürk'ün kalkınma politikaları rafa kaldırılıp Kürt ağanın ve törenin eline teslim edilmemiş olsaydı, anadolu, patronun, beyin kölesi yapılmamış olsaydı, köy enstitüleri kapatılmayıp, yurdun en ücra köşelerinde bile akıllı, üretken insanlar gönderiliyor, köylü kalkındırılıyor olsaydı, çiftçi topraksız, işçi işsiz, öğrenci okulsuz bırakılmamış olsaydı, devletin her başına geçen servet sahibi olmamış olsaydı, yandaş kayırma olmamış olsaydı bu ülkede ne fakirlik, ne bölünme, ne pkk, ne terör, ne de faşizm olurdu. Herkes mutlu, bilimle teknolojiyle uğraşır, fakirlik olmaz, üniversiteliler işsiz, köylüler topraksız kalmazdı. Ve şuan kimse birbirini terörizm le suçlamaz herkes ya işiyle, ya sanatıyla, yada hobisiyle uğraşır olurdu.


Aynaya baktım Rabbime şükürler olsun ki damarlarında atalarının kanını taşıyan vatanı için bayrağı için hizmet eden birini gördüm...


Atatürk'ün ilke ve inkılaplarından şaşan, Atatürk'ün yolundan çıkanların zate Allah belasını verecek. 1995 yıllarında terörle mücadele edilemedi hatırlarmısınız Genel Kurmay Başkanı Osman Pamukoğlunu GÖNÜLLÜ olarak Hakkari Dağ ve Komando Tugayına gönderdi. Ben bizzat o paşanın o Türk evladının kurmayının korumasıyım. Bence siz gidin Osman Paşa gibi o bölgede yıllarca terörle mücadele vermiş birinden gerçekleri öğrenin sonra inşAllah gerçekleri görürsünüz.