FilmleriTV adlı üyeden alıntı

PKK'den adım gelsin diyorsunuz. Terör örgütünden halk için adım mı bekliyoruz? Aklı olan adam hiçbir şey elde edemeyeceği bir savaş için öldürüp ölür mü?

Burda halktan sorumlu olan PKK değildir devlettir. Biz ölen siviller için PKK'den mi hesap soracağız. Bu halkın orda can güvenliğinden insanca yaşamasından siz mi sorumlusunuz diyeceğiz? PKK adidir, kalleştir, haindir kabul bunlar. Ama halkından sorumlu olan devlettir.


Zora geldin mi PKK kalleştir, adidir bilmem ne. Ben çok basit bir soru sordum. PKK olmasa Kürtler ile bir sorunumuz olur muydu? (Zaten yok da varmış gibi gösteriliyor.) PKK ne yapıyor orada, Kürtler'e baskı yapıyor mu, yapıyor. Oradaki halk da PKK'ya yardım ve yataklık yapıyor mı zorla da olsa yapıyor? Ki sokağa çıkma yasağı ilan edilen bölgedeki hemen hemen her evden güvenlik güçlerine ateş açıldığını daha önce de söylemiştim.

Sen her defasında devlet suçlu, devlet pis, devlet kaka. Ama PKK'ya gelince onlar zaten terör örgütü, onları ben suçlayamam. PKK askerini, polisini öldürüyor onlar terör örgütü zaten ben devlete hesap sorarım. PKK doğudaki halkın çoğuna baskı yapıyor onlar terör örgütü zaten devlet suçludur.

Ben sorduğum hiçbir soruya kesin bir cevap alamadım. Demagoji yapmaktan başka bildiğin bir şey yok. Hep kaçamak cevaplar.