USglm adlı üyeden alıntı

Psycho Daha iyi bilir ama yasak değil diye biliyorum ben :) Videolarınız falan gerçekten başarılı bence paylaşıp bizleri bilgilendirmeniz yerinde :)
1 dakikada neler oluyor bilgisini daha önce metin olarak okumuştum video olarak izlemek daha bir hoş oldu.


Yorumunuz için çok teşekkürler, çok mutlu olduk :) Umarız beğendiğiniz çizgiyi bozmadan devam ettirebiliriz :)


bluecity adlı üyeden alıntı

Hiç bu kadar kötü bür video izlememiştim işimiz severek ve eğlenerek yapıyoruz demişsiniz ama pek bu havayı yansıtmamışsınız biraz doğal olsanız güzel olucak.Apple store esprisine gülsem mi ağlasam mı bilemedim.


Yorumunuz için çok teşekkürler. İlk defa sizinki gibi bir yorum aldık, açıkçası biraz kötü hissettirdi :) Aslında video bizim en doğal halimizle çektiğimiz videolardan biri, video sonrasında da önceki aşamasında da gerçekten baya zaman harcadık ve çabaladık. Tabii ki amacımız herkese enerjimizi yansıtabilmek ama her konuda olduğu gibi bu konuda da bildiğiniz herkesin zevkine uygun birşey çıkarmak zor, çok çok yeni bir kanalız, bu işte çok çok yeniyiz. Muhtemelen acemilimizin de katkısıyla ortaya sizin beklediğiniz kalitede bir video çıkaramadık. Umuyoruz ki sonraki videolarda istediğiniz kaliteyi yakalacağız. Tabii ki her işte olduğu gibi iyi yorumlar olduğu gibi hoşumuza gitmeyecek yorumlarda olacak buna alışmamız gerekecek sanırım ama daha ilk başlarda olduğumuz için şimdilik biraz ağır geliyor. Tekrar teşekkür ediyorum yorumunuz için :)

negiu adlı üyeden alıntı

Eğlenceli bir video olmuş, Başarılar...

Ek Olarak: elinizde zarfı görünce istemsizce güldüm ^^


Yorumunuz için çok teşekkür ederim :) Sizleri güldürüp, bunları duyunca bizler çok mutlu oluyoruz. İnanın işin para kazanmasında değiliz, gerçekten bu işi severek ve eğlenerek yapıyoruz. Bunu tüm kalbimle söylüyorum :)


Keyifliyazar adlı üyeden alıntı

başarılar güzel biraz daha samimi olursanız iyi olur hocam espiri yerinde olmalı
ve o ana uymalı kötü değil kesinlikle izlemeye fazlasıyla değer yolunuz açık olsun


Öncelikle çok teşekkürler. Söylediklerinizi çok iyi anladım ama bir üstteki yorumda da yazdığım gibi daha çok acemi olduğumuz için tam istediğimiz, kafamızda kurduğumuz ve planladığımız şeyi ortaya koyamıyoruz. Elbette bu bi bahane değil ama kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz bizlerde. Zamanla bir şeyleri yavaş yavaş oturtup aşabileceğimize inanıyorum yine de. tekrar çok teşekkürler hem yorumunuz hem tavsiyeleriniz için :)