Beyler, adamın bahsettiği şeyin ciddi yükümlülükleri var. Burada oturduğunuz yerden birşey olur - olmaz deyip kestirip atmanızın adama bir faydası yok. Sen mesaj atıp diğer konuya geçeceksin ama bu adamın sorunu maddi zarara kadar çok ileri boyutlara taşınabilecek.

Patent yoksa ortada bir sorun çıkmaz. Maddi durumunuz iyiyse kendiniz bu alan adını patentleyip karşı tarafa aynı şekilde karşılık verebilirsiniz. Karşı tarafın patenti olmadığı görülüyor. O sebeple size birşey yapamazlar. Fakat bu sorun büyür ve patent alıp + dava açarlarsa, sitede maddi kazanç sağladığınızı öne sürerek tüm geliriniz üzerinden hak iddia edebilirler.

Bu tip sorunlarla ilgili olarak aslında sitede bir avukat arkadaş görevlendirilse ve premium ya da farklı bir rank sistemiyle ücretli destek sunsa çok daha iyi olur. İnternetten ilk girdiği sayfada yazanı gelip buraya yapıştırıp, önünü ardını bilmeden saçma sapan yorumlar yapanlar var. Yarın adama tebligat geldiğinde sen gene oturduğun yerde göbeğini kaşımaya devam edeceksin.

Özetle şu an için bir sıkıntınız yok. Dava açsa bile patenti ona ait olmayan bir ad üzerinden sizin site adresiniz üzerinden hak iddia edemez.

Kolay gelsin.