Yeni yıla girmemize sayılı günler kala yapılan tasarımların çoğu yeni yıl temasıyla süslenir. Tatil sezonu yaklaşırken herkesin içinde bıraktığı o mutluluk tasarımlara da yansır. Peki sizde websitenizde veya grafiklerinizde bir yeni yıl süslemesi yapmayı düşünüyor musunuz? Eğer böyle bir planınız varsa işte size en güzel örnekleriyle inanılmaz derecede güzel 7 adet Yeni Yıl Sembol Fontu dosyası. Öncelikle belirtmemiz gerekiyor ki bu dosyalar kesinlikle ikon dosyaları değillerdir. Bu dosyalar bizim bildiğimiz font dosyalarıdır. Sadece sembol font dosyaları oldukları için çoğunda harfler yerine küçük ikonlar vardır. Yaptığınız her türlü çevrimiçi ve çevrimdışı tasarımda kullanabileceğiniz bu Yeni Yıl Sembol Fontu dosyalarını tasarım dünyanızın çerçevesini büyütecek. Hali hazırda bulunan logonuzu bu fontları kullanarak Yılbaşı kutlamalarına özel hale getirebilirsiniz veya bu fontları kullanarak websitenizin veya blogunuzun tasarımına yeni yıl kutlamalarından bir tutam ekebilirsiniz. Belkide en önemlisi yeni yılın heyecanını yaşadığınızı bu fontları kullanarak tasarımlarınıza aktarabilir , bu mutluluğu ve heyecanı diğer insanlarla paylaşabilirsiniz.

FONTLARIN KULLANIMI

Yeni Yıl Sembol Fontu dosyalarının kullanımına gelirsek ; daha öncede bahsettiğimiz gibi sizinle paylaştığımız bu dosyalar her ne kadar ikon gibi görünsede aslında onlar birer font. Yani onları kullanmak isterseniz nasıl diğer fontları sisteminize yüklüyorsanız bu dosyalarıda aynı şekilde sisteminize yüklemeniz gerekmektedir. Bu işlemi yaptıktan sonra fontları nerede kullanacaksanız o programda seçip bir kaç klavye tuşuna basmanız onları kullanmanıza yeterli olacaktır.

Çevrimiçi veya çevrimdışı projelerinizde kullanabileceğiniz bu fontların tamamı yeniden boyutlandırılabilir vektörel tasarımlar. Fontlara sahip olmak isterseniz altlarındaki bağlantıları tıklayabilirsiniz. Gittiğiniz adreste yönergeleri takip ederek paylaştığımız bu fontlara sahip olabilirsiniz. Sizde yeni yıl trendine uygun projeler , düzenlemeler yapmak istiyorsanız geç kalmadan bu fontları edinin derim. Ayrıca yeri gelmişken söyleyelim. MühendisKafa olarak sizin ve tüm sevdiklerinizin yeni yılının mutlu geçmesini dileriz. Umut ediyoruz giden veya gelen her yeni yıl sizleri daha yukarılara taşısın ve tekrar umuyoruz ki yeni yıl hepimize mutluluk , sağlık ve huzur getirsin. Mutlu yıllar!

Kaynak : MühendisKafa



FONT: David Holm



FONT: Kimberly Geswein



FONT: Kats Fun Fonts



FONT: Jamel E. Robin



FONT: Ding Bang



FONT: zanatlija



FONT: Woodcutter

Kaynak : MühendisKafa