Arkadaşlar merhaba; Yaklaşık 10 yıldır SEO konusunda aktif olarak çalışıyorum. Margarin kıvamında paket olarak satılan SEO Hizmetini ilk defa bu kadar yoğun gördüm. Eğer bu iş paketle oluyor ise paketi alan herkesin google 1. sayfa 1. sırada olması gerekirdi diye düşünüyorum.

Peki biz ne hizmeti veriyoruz.

1- Stratejik SEO

Sitenizi anahtar kelimeniz ile analiz ediyoruz. Üst sıralarda bir rakip site belirliyoruz.
Rakip site - (eksi) sizin siteniz = yapılması gerekenleri görüyoruz.

2- Vip tekniği

En popüler kelimelerde sizin sitenizin gidip oturamayacağı zirveyi seçip zaman ve para kaybı yaşatmak istemiyoruz. Önce bize ödeyeceğiniz parayı kazanacağınız düşük rekabetli ve kolay yüksele bileceğimiz anahtar kelimelerden size müşteri bulurken Vip localara oturmanız için gerekli olan çalışmaları hazırlıyoruz.

3- Wolf Trap tekniği

Siteniz için backlink almıyoruz. Wolf trap backlink ağları kuruyoruz. Eğer elma satıyorsanız Elmanın kalori değeri nedir adı altında bir seo makale yazıp içinden backlink vererek aynı zamanda başka kanallardan size müşteri taşıyoruz.

4- Sunum analizi

Pek çok site sahibi sitesi bitsin çalışsın derken 3. bir gözden yani müşteri gözünden bakmayı unutuyor. Sizin için bunları analiz ediyoruz. Gözlük satıyorsanız yazı karakterinin büyük olması gerektiğini, oyuncak satıyorsanız kansorejen madde içermez yazmanız gerektiğini hatırlatıyoruz.

Burada herkes tarafından kullanılmasını istemiyoruz o yüzden çok açıklamayacağım ama algı altı pazarlama tekniklerini uyguluyoruz. Renklerden kelime yapılarına kadar pazarlama yapınıza son şeklini veriyoruz.


İşin özeti her işi almıyoruz, her sektörle çalışmıyoruz.

Yılbaşına özel ilk 20 kişiye profesyonel seo analizini ücretsiz yapıyoruz.

Not: Paket satan arkadaşların hiç biri ile bir sorunum yoktur. Herkes Bildiği işi bildiği gibi yapma hakkına sahiptir. Ben burada kişisel bilgi ve düşüncelerimi paylaşıyorum