Kurşun Kalem adlı üyeden alıntı

Hocam hayırlı olsun. Site gayet güzel. Kısaca bir inceledim, bir eksiklikle karşılaşmadım.
Tek değineceğim nokta şu: Şu an kurumsal değilsiniz. Açıklama ve yazılarınızı da samimi bir hava içerisinde yazıyorsunuz. Fakat benim tavsiyem, ileriyi de düşünerek alt yapınızı kurumsal olacakmışsınız gibi ele almanız. Mesela "Hakkımızda" açıklamasında "3 arkadaş kafa kafaya verdik..." gibi samimi "Bizim büyük bütçeli gelirlerimiz veya büyük çaplı sponsorlarımız yok. Fakat bizim için destekleri çok daha anlamlı olan birileri var. Onlar, siz değerli ziyaretçilerimiz." gibi hani yanlış anlamayın da duygu sömürüsü olarak anlaşılabilecek ifadelerden uzak durup, daha kurumsal ifadeler kullanmanız daha yararlı olur. Benim şahsi düşüncem budur.

Bu arada o temayı ben de almayı düşünüyorum bir projem için. Siz bir problem çıkardı mı, yeterince işlevsel mi, bunları merak ediyorum.


Hocam mesajınızın her cümlesine katılıyorum. Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

Hakkımızda sayfası hakkında dediğinizde sonuna kadar haklısınız. Uzun süredir değiştirmemiz gerektiğinin farkındaydım. Makale yazmaktan vakit bulamadım diyeyim. Duygu sömürüsü olayını yanlış anlamadım merak etmeyin, aynı şeyi düşünüyorum. Amatörce bir sayfa olduğunu düşünüyorum.

Kurumsallık konusuna gelince. Samimiyet ve resmiyet oranı makalelerde nasıl olmalı henüz tam kestiremedim. Diğer yazar arkadaşlarımdan Berkay, oldukça resmi olarak yazıyor. Ben daha hafif olmasını tercih etmiştim.

Dediğiniz gibi yapmaya karar verdim hocam, daha kurumsal yazma konusunda.

Kullandığım temadan gayet memnunum. W3 hatası yok, hızlı çalışıyor. Görsel olarak da başarılı. Ancak temanın son versiyonu php 5.5 sürümü gerektiriyor. Almadan önce tema gereksinimlerini geliştirici arkadaşa sorup hostunuzu ona göre almanızı tavsiye ederim.