cLoneX adlı üyeden alıntı

Güzel site olmuş tebrikler, tema çok tatlı :)
Hocam süper cache kullanıyorsunuz ileri ki zamanlarda sıkıntı çıkarabilir. Ayrıca nacizane tavsiyem resimlere kendiniz manuel olarak logonuzu ekleyin. Bu tarz sitelerde copy paste olayı çok yaşanır en azından alsalar dahi görsellerde reklamınız döner bu da sizi daha kaliteli yapar. Birde kategoriler kısmının altında bulunan "Genel" bölümünün adını değişik farklı ilgi çekici birşey yapabilirsiniz.
başarılar..


Tema tatlı evet, çok teşekkür ediyorum :)

Super cache kullanmamın sebebi, Total Cache'de zilyon tane ayar yapmak yerine burada işi hızlı ve etkili olarak yapabilmem.

Siteyi ışık hızına çıkarmışken pek ellemek istemiyorum :D Total Cache'e geçmek aklıma geldi ama eskisi kadar hızlı olmaz diye ellemedim.

Resimlere logo ekliyoruz aslında ama bazen. Mesela son makalede arkadaşın kendi hazırladığı görseller var. Kendi ürettiğimiz resimlere ekliyoruz ama diğer resimlerde telif sorunu çıkar mı tam bilemediğim için eklemiyordum.

Dediğiniz gibi görsellerde reklam olur, kullanan sitelerde de reklam olur. Ama dedigim gibi telif olarak sorun olmuyorsa hepsine eklemek isterim.

Genel kategorisinin ismine alternatif arıyoruz şuan, arkadaşlara bunu ilettim bile. En yakın zamanda değiştireceğiz inşallah.

Tekrar çok teşekkür ediyorum yardımınız için. Projelerinizde ve hayatınızda başarılar dilerim.

Ek Olarak:

berbaran adlı üyeden alıntı

Hocam aslında ben ikinize de katılmıyorum. Piyasada yeterince kurumsal şirketler ve kurumsal sayfalar var. Bunların başlıcası da Webtekno diyebiliriz. Ki webtekno bile facebook sayfasında gayet samimi sohbetler içerisine giriyor her ne kadar amatör yaklaşımdan daha ziyade şirket ağzı ile konuşma yapıyor ancak bu bile sıcak geliyor ve ilgi çekiyor. Benim size tavsiyem o kısımlara fazla takılmayın. Yani amatör ruhu öldürmeyin. Gayet iyi gidiyor. Hatta biraz daha abartın, örneğin siz makale yazın ama daha çok video çekin 3'ünüz bir araya gelin yarım saatlik bir teknoloji sohbeti edin yada fotoğraflarınızı paylaşın mesela "şuan kurucularımızdan bizim kanki Ahmet SEO ile alakalı inanılmaz birşey keşfetti ve ne keşfettiğini kendi bile bilmiyor" diyerek güzel bir fotoğrafınız ve altına da güzel bir makale güzel olurdu gibi örnekleri çoğaltabiliriz. Youtube üzerine'de bu sayede yoğunlaşmış olursunuz gördüğüm kadarı ile youtube kanalı açmamışsınız. Sidebar kısmında da direk timeline şeklinde kişinin kolay beğenmesini sağlayacak sosyal medya bileşenleri kullanmanızı tavsiye ederim. Tema üzerinde biraz daha oynanabilir. Çünkü çok sade geldi bana. Şimdilik bu kadar hocam.


Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Dediklerinizi dikkate alacağım. Sosyal medya entegrasyonu için önerdiğiniz eklentiler var mı?