[SIZE="6"][SIZE="5"][SIZE="4"][COLOR="Blue"][COLOR="Red"]Türkiye’nin İndeksi[/COLOR] tindeks.com[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR]

İşletme Sahipleri,


Birçok işletmenin veya bireysel müşterinin ihtiyaç duyduğu ürün ya da hizmeti tedarik edeceği işletmeyi bulmakta zorlandığı aşikar. Yani bir tarafta potansiyel müşterilerini arayan işletmeler, bir tarafta da uygun işletme arayan müşteriler.

Buluşmayı sağlayan ise tindeks.com

Siz de Türkiye'nin İndeksi / Firma Rehberi tindeks.com 'a kayıt olun, Potansiyel müşterilerinize yakın olun !

Kullanıcılar,

tindeks.com kullanıcıları ihtiyaçları olan ürün ya da hizmeti temin edecekleri firmaları bulmak için tindeks.com üzerinden araştırma yapabilirler, bilgi edinebilirler. Teklif iste formu ile, seçtikleri bir kategori altında hizmet veren tüm firmalara aynı anda teklif talebi gönderebilirler. Böylece firmalardan gelen teklifleri değerlendirebilir ve uygun gördükleri firmadan hizmet alabilirler.

Kayıtlı kullanıcılar ilgilendikleri firmaları daha sonra kolay ulaşmak için favorilerine ekleyebilirler. Kullanıcılar firma bilgilerini yazdırabilir, mail ile gönderebilir ve bunun gibi birçok paylaşım ve kayıt özelliğinden faydalanabilirler.

Siz de aradığınız firmayı bulmak için tindeks.com un benzersiz özelliklerinden faydalanın.

Saygılarımızla,
tindeks.com