Hocam konuda ki tüm postları okudum. Doğrusu sitenizden öte, kişiliğiniz beni daha çok etkiledi. Bu kadar ılımlı ve sorunlara çözüm arayan cinsten yaklaşmanız gerçekten takdire şayan. Sık kullanılanlarıma eklemiş bulunuyorum an itibari ile. Vakit buldukça, yazılarınızı okuyup, bilgilenmeye çalışacağım. İlk yazılardan birinde "kurumsal bir dil kullanın" denmiş. bence bunun aksine, ara ara esprilere yer veren, insanın ufkunu açan yazıların yanında mizahını da tartacak seviyede yazılar, herkes için iyi olur kanaatimdeyim.

Tasarıma gelecek olursak; Footer'da kayma sorunu var. Scroll'u büyütüp, küçültünce hep sola yaslı olarak kalıyor. Üst bölümler gibi sayfanın tümüyle birlikte küçülüp, büyülürse daha hoş olur. Ayrıca, Header'daki Sosyal medya ikonları ve "Website, Google, apple vs." gibi etiket alanlarının üzerine gelince bir efekt olsa fena olmaz. Oralara bir hover ve transition hoş durabilir.
Nitekim bu haliyle de, şahane. Takipte olacağım, merakla bekliyorum ilerleyen dönemlerinizi. Umarım "3 kafadar" güzel yerlere ulaşırsınız:)