sorueki adlı üyeden alıntı

Güzel bir düşünce. Alan adı oldukça uygun. Haritalar da olacak sanırım ki, olmaz ise olmaz diye düşünüyorum. Elbette mobil uygulama şart olacak. Bunu hesaba katmışsınızdır zaten. Google Form'dan ziyade site içi bir bildirim uygulaması daha yerinde olacaktır. Tebrikler, çok fazla rekabet olmayan bir sisteme başlamışsınız. Güzel kurduğunuz bu sistem sayesinde ileride yalnızca günde küçük bir zamanınızı ayırarak meyvelerini toplayabilirsiniz. İşiniz mobil uygulamada biraz zor olabilir ama alan adı ile öne geçeceğinize adım gibi eminim. Hayırlı olsun.


Google form şu an geçici olarak duruyor sitede. En kısa sürede site içi bir form gelicek. Şu an zaten site yapım aşamasında. Eklediğim mekanları tema ve site içi düzenlemelerde yardımcı olması için duruyor. Harita da eklenicek siteye.

ponpei adlı üyeden alıntı

Arkadaşlara katılıyorum, uygulama DESTEKLİ bir çalışma olması artı katacaktır. Ancak kfamı karıştıran; artık wifi hizmeti vermeyen cafe/mekan kalmamışken bu mekanda wifi varmı diye düşünen olur mu?

Eğer o mekanların wifi bilgilerini de (yasal sıkıntı doğurabilir) paylaşabilirsen o zaman tercih artacaktır diye düşünüyorum.



Wifi hizmeti sunmayan mekan yok denebilecek az fakat o an müşteri gittiğinde internet hattında sorun olduğunda o kişiye bulunduğu ilçedeki diğer mekanları sunarak alternatif sağlayabiliriz