Cbaran adlı üyeden alıntı

Dava açabilirsiniz, davanın süreçteki bütün masraflarını siz karşılarsınız iş sonunda kazanan taraf olursanız avukatınız masraflarınız size geri öder. Evet bir hakkınız var ama bu tür işlerde mahkeme arada sözleşme arayacaktır, bu tür bir sözleşme olmaması sonucu diğer evraklara bakabilirler ama bilişim evraklarında oynamak çok rahat olacağı için biraz uzun bir dava gerçekten. Bu noktada yaptığınız havale açıklaması nedir ? bu nokta önemli eğer iş ile ilgili bir açıklama varsa mahkeme karşı taraftan işin yapılıp yapılmadığını sorgulayabilir.

Açıklama bölümü boş bulunuyorsa bana borcu vardı diyerek bire sıyırabilir.

Ama bir kaç arkadaşımız bildirmiş zaten bir avukatla görüşün konuyu anlatın bir arama gerçekleştirin eğer amatör bir kişiyse zaten ya işi bitirir ya da acilen parayı iade eder.

Bu tür ticari davalar uzun soluklu oluyor ve emin olun sonuç çıkmazsa avukatlık masrafları tümüyle size kalacağı için külfetli oluyor.


hocam para ödenirken iş ile ilgili olduğu yazılmış açıklama bölümüne. Süreç ve giderler önemli değil tanıdığım hakkını alsa yeterli ve karşı tarafta yaptığıyla kalmamalı.