isousluer adlı üyeden alıntı

MertBalci

Ayrıca alevli tartışmalar konusunda LikeSend ve Korkmaz Son zamanlarda bu tartışmalara dahil olamıyorum. :) Bu tartışmalarda kendilerini kırdıysam da haklarını helal etsinler.


:)

Est. kırmak ne demek tartışıyoruz işte kendi aramızda. Asıl ben kalbini kırdıysam hakkını helal et. Memleket meselelerini tartışıyoruz genelde ve kendi adıma en doğru bildiklerimi savunuyorum. Nihayetinde amacım hepimizin daha iyi bir yaşam sürebilmesi, senin de aynı niyetle tartıştığından şüphem yok. Yolların farklı olması bizi birbirimize düşman etmez nihayetinde varmak istediğimiz yer aynı. Bir tarafın mutluluğu ya da kendi dar çevresi için mutluluk istemesi bir şeye yaramıyor, herkes için bunu istemesi gerekir.

Tabi aramızda gerçekten bu niyetle olmayanlar da her düşünce tarafında mevcut. Onları da Allah ıslah etsin.

Enler konusunda forumda yazmam gereken çok isim var aslında fakat eksik kalırsa mahçup olurum :) o yüzden hiç isim vermemek daha iyi.

Ama durun en ayar olduğum üyeyi yazayım : AhmetCakmak34

Anca bu kadar zıt kutup olunabilir. Sofuoğlu Çalhanoğlu tartışmasında bile itici olmayı başarabiliyor, üstüne fenerbahçeli ve aziz yıldırımı da savunuyor, siyasi görüşünü hiç yazmayayım ezin hepsini niyetinde, forumda üyeliğinden beri aynı noktada olduğumuz tek bir konu olmaz mı olmuyor işte öyle biri :D