Merhaba, öncelikle gerçekten kaliteli bir SEO çalışması yaptırmak istiyorsanız doğru adresdesiniz. Alışılanın dışında hazır backlink veya tanıtım yazısı paketleri ile çalışma yapmıyorum. Üst sıralarda yer almak istediğiniz kelimeleri ve sitenizi inceledikten sonra fiyat teklifi veriyorum. Öncelikle şunu belirtmeden edemeyeceğim 200,300 liraya SEO çalışması yapmıyorum. Gerçekten kaliteli bir çalışma istiyorsanız. Emeğimin karşılığını isterim. Emeğimin karşılığını aldığım gibi elimden gelen en iyi hizmetide sizlere sunarım.

Çalışma süreci şu şekilde ilerliyor:

İlk olarak sitenizin iç Seo olarak bilinen (OnSeo) alanda gerekli düzenlemeleri sağlarım.

Gerekli düzenlemeler sağlanıp siteniz Google tarafından indexlendikten sonra backlink çalışmalarına başlayarak sitenizin Google gözünde saygınlığını arttırarak. Belirtilen kelimelerde iyi konumlara gelmesini sağlarım.

Bu çalışma süreci sizinde tahmin ettiğiniz üzere kelime zorluğuna göre şekillenecektir. Çalışmalarım tamamen manuel olarak yaptığım için (Hiçbir aracı program kullanmadan) sitenin durumunu ve kelimelerdeki ilerleyişini ortalama 25,30 gün gibi bir sürede görebiliriz.

Konuyu çok detaylı yazma taraftarı değilim. Düşünürseniz PM atarak ulaşabilirsiniz. Gün içerisinde size dönüş sağlarım. Teşekkürler...