Yani tabi ki herkes için bu durum geçerli değil kesinlikte. Ama biraz daha ciddi bakılsa bu işlere çok daha keyifli ve dürüst hizmetler ve ürünler ortaya çıkacaktır.

NK1864 adlı üyeden alıntı

Aynı durumdan ben de şikayetçiyim ve hakkında çok defa yorum yaptım. Kanser olmadan bir WM forumunda ticaret yapmak imkansız.

Hadi okumayıp PM istiyorum yazan var, istedikten sonra dönülmüyor da. Kendi konusu olunca ama anında dönüş bekliyorlar.

Bir ticaret yapacaksan önce yatırım için bir alan belirlersin. Ardından bütçeyi belirlersin. Bütçene uygun proje bulursan da talep edersin. Adamlar çekirge gibi her ticaret başlığında varlar. 100 lira için de son olurunu soruyor, 1000 lira için de.

Hastası olan var, harcı borcu olan var, anlık bir sorundan ötürü acil paraya ihtiyacı olan var... Kimse keyif için bu işleri tırmalamıyor akşama kadar.

Botlu site satıyorsun, adam içerikler özgün mü diyor. Özgün içerikli site satıyorsun bot mu çekiyor içerikleri diyor. Hepsini de yazmışsın altına üstelik.

Cidden ihtiyacım olmasa hiç bu işleri yapmam yoksa çekilecek dert değil. Şurada arada sırada bir ticaret başlığı açıyorum, elim geri geri gide gide.


Plain adlı üyeden alıntı

Birde bunların 2. tipi var,
ticaret ilanımdaki "Site adresi: PM gönderin" yazısı üzerine PM göndermek yerine konuya "PM alayım" yazıyorlar. PM'i gönderdikten sonra bir daha geri dönüş alamıyorsunuz. Sadece mesaj sayılarını arttırmak için yazdıklarını düşünüyorum.


Tabi bu da bir ihtimal. Bazen ticaret yapmak için kişinin profil > istatistik bilgilerine oradan da tüm mesajlarına baktığımda sadece mesaj sayısını arttırmak için yorum yapmış olanlar var.