sospas adlı üyeden alıntı

Merhaba, uzmantech ise forumda bir üyelikleri bulunmakta. Kendilerine ulaşırsanız belki çözüm yolu üretilir. MehmeTKkcu


firmayı devrettiğini biliyorum

Eko61 adlı üyeden alıntı

merhaba sayın atom domainiz hakkında herhangi bir kapanma söz konusu değildir.
Bir yere kaçtığımız yok kimseyi dolandırdığımız yok.
Biz ulaşamama durumunuz yok facebook sayfası aktif telefonlarımız aktif.
Neyin hukiki yolundan bahsediyorsunuz. Bünyenize yeni sunucu ekliyoruz bu nedenle data center le bağlantı kesintisi yaşıyoruz sitemizin kapanma durumu yok sadece yenileniyoruz.
Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın.


ne bildirim ne mail nede size ulaşabilecek bilgiler yok siteniz bile gözükmüyor ayrıca böyle bir yapılandırma benim hizmetim kesilmeden yapmanız gerekmektedir.
ki ayrıca sitemi mail olarak bankalar vs gerekli yerlerde kullanıyorum. söz konusu domainim tekrar açılmasını istiyorum.

ceqyat adlı üyeden alıntı

merhaba konuya atildigim icin once konuyu acan arkadastan ozur diliyorum. yalniz eko61 arkadasimizin mesajina sitem etmedim degil... hocam adamin sacma sapan yorum yaptigi yok adam gayet hakli bir sekilde sorununu dile getirmis. siz hangi hakla kendinizi uste tasidiniz onu anlamis degilim. yenileniyor olabilirsiniz bunu musterilerinizi magdur etmeyecek sekilde yapacaksiniz veya izin alarak yapacaksiniz. varsayalim ki bir e-ticaret sitesinin domaini barindiriliyor ve adamin satislari gayet iyi siz bu adama donus yapmadan izin almadan sitesini 1 gun bile kapali birakma hakkiniz olamaz.. musterinizi arayip musade isterseniz onun zaten bir itirazini edecegini dusunmuyorum. lutfen siz yorumlariniza dikkat edin, herkes cok hakli bir sekilde dile getirmisler. konuya dahil oldugum icin tekrardan ozur diliyorum. sorunun en kisa surede cozulecegini umaraktan herkese guzel gunler dilerim.


teşekkür ederim iyi izah etmişiniz.

muhammedavci adlı üyeden alıntı

ceqyat hocam çok haklı bir açıklama yapmış Eko61 yorumunuzu okuduğumda yorum yapmadan geçemezdim ilk olarak bir hizmet veriyorsunuz kurumsal bir hizmet onun için satıcı - müşteri konuşma düzenine dikkat etmeniz gerekmektedir. sizden birisi domain alıyorsa ve onun 1 yıllık ücretini ödüyorsa sizde o domain hakkında değişiklik, kullanım hakkını 1 yıl sunmanız gerekmektedir. herhangi bir bakım ve kullanılmazlık söz konusu olduğu zamanda ise ilk olarak e mail adresinden daha sonrasında çok acil bir durum ise telefondan bildirmeniz gerekmektedir. iyi çalışmalar dilerim...


teşekkür ederim