MIRILTI

Sana bakınca eski halime bakıyormuşum gibi oluyor.

Sana iyi yanlarını söyleyeyim
YAZILIM YAZILIM YAZILM YAZILM.

Bu da sana sanki gerçekten cihaz efso havası katıyor.

Nexus 6p ile çektiğim resimdeki keskinlik İphone 6s de yok.

O fotoya bir yakınlaşta köşe ve hatlara iyice bir bak. Görüntü iyi çıksın diye kaç tane filtre yiyor kim bilir. :D

Gelipte burada telefonu savunma. Ama işletim sistemini savunursan ona bir şey diyemem. Ses desen ses yok. Ekran desen geri kalmış. Pil desen yok.

İphone iyi yapan şey aslında senin farkında olmadığın o çok katı şartları. İos için bir uygulama çıkartmak için çok fazla şartı yerine getirmen gerekiyor.

Sen 1 Gb ramli iphone niye hızlı çalışıyor sanıyorsun. Adamlar uygulma çıkartan adama işlmeci bukadar ram bukadar sistemi bukadar yoracak. Onu geçtim işlemciyi bukadar ısıtacak diye maddeler koymuşlar.

SONRA YOK EFENDİM AYFOR ÇOK İYİ :D Sen PS4 niye her oyunu açıyor sanıyorsun. Çok mu sağlam ekran kartı var.



Huawei Nexus 6P özellikleri ile göz dolduruyor!
Google'ın phablet modeli olan Huawei Nexus 6P özellikleri ile üst segmentte yer alıyor. Huawei Nexus 6P, 5.7 inç büyüklüğünde 515 ppi değerine sahip Quad HD çözünürlüğünde ekrana sahip. Bu ekranın Gorilla Glass 4 ile korunduğunu da belirtelim. Gücünü ise Qualcomm'un Snapdragon 810 V2.1 işlemcisinden alan Huawei Nexus 6P, Adreno 430 GPU'ya sahip.

Huawei Nexus 6P kamera tarafında da iddialı!
3 GB RAM ile gelen Nexus 6P 32 GB, 64 GB ve 128 GB dahili hafıza seçeneklerine sahip. Çift LED flaş ile desteklenen 12.3 Megapiksel ana kameraya sahip olan ayrıca 8 Megapiksellik birde ön kameraya sahip. Ana kameranın 4K video kaydı ve 240 fps ağır çekim yapabildiğini de söyleyelim.

USB Type-C kullanılan akıllı telefonda ayrıca arka tarafa konumlandırılan parmak izi okuyucu dikkat çekiyor. Ayrıca Nexus 6 ile karşımıza çıkan çift ön hoparlör Huawei Nexus 6P modelinde de devam ettirilmiş.

3450 mAh büyüklüğünde bataryaya sahip olan Huawei Nexus 6P 159.3 x 77.8 x 7.3 mm boyutlarına sahip. Tamamen metal kasaya sahip olan model gümüş, siyah ve beyaz olmak üzere 3 farklı renk seçeneği sunuyor. Akıllı telefonun ağırlığı ise 178 gram.

Huawei Nexus 6P fiyatı ise; 32 GB versiyonu 499 dolar, 64 GB versiyonu 549 dolar ve 128 GB versiyonu ise 649 dolar olack. İlk olarak ABD, İngiltere, Kanada, İrlanda ve Japonya'da satışa sunulan akıllı telefonun satışları ise bugün itibariyle başladı. 4.5G destekli Huawei Nexus 6P'nin, Nexus 6'nın aksine ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.