Merhaba arkadaşlar, yeni bir projem ile sizlerleyim. Web siteniz var, uzun emek verdiniz ve para kazanamıyor musunuz? Bir türlü emeğinizin karşılığı olan ücretleri kazanamadığınızı mı düşünüyorsunuz?

1- Sitenizi İnceliyoruz : Sitenizi her konuda inceleyerek analizlerimizi tamamlıyoruz. Ardından bu incelemeleri not alıyoruz.

2- Kazanç Yöntemleri : İncelememiz bittikten sonra, sitenizden nasıl kazanç elde edebileceğiniz üzerinde çalışıp, sizlere sunmak için rapor hazırlıyoruz.

3- Rapor : Hazırladığımız raporu sizlere sunuyoruz. Ve nasıl kazanç elde edebileceğinizi hem rapor ile hem de tüm sorularınıza yanıt vererek skype üzerinden anlatıyoruz.

Tüm bu hizmetimiz 24 saat içerisinde tamamlanmaktadır!

İşlem Süreci : Öncelikle alttaki formu doldurarak PM atınız, ardından bir ön inceleme yapılır. Ona göre size dönüş yapılır. Dönüş olumlu ise, ödeme alınır. Ve 24 saatlik analiz süreci başlar. Tamamlandıktan sonra raporun sunumu yapılır.

ÜCRETLENDİRME : İLK 3 SİTEYE REFERANS AMAÇLI 30 TL'DİR!

Site Adresi:
Günlük Tekil Hitiniz:
Skype Adresiniz:


Vereceğimiz hizmet sonunda, sitenizden hızlı ve daha yüksek kazanç elde etmek için güzel bir rapor ve fikirlere kavuşacaksınız. Verdiğiniz paraya değecektir.

Skype : samed6776