Turkesh adlı üyeden alıntı

Hocamıza Star paket çalışması yaptırdık. Bu işi profesyonelce yapmasının yanında kendisi çok samimi bir arkadaş, şimdiye kadar bir çok kere backlink ve seo çalışması yaptırdım ama Mert hocamız gibi yardımcı ve samimi bir insan görmedim. Kendisi aklınıza gelebilecek her türlü konuda yardımcı oluyor. Aklıma takıldığı soruları kendisine ilettiğim zaman hocamız içtenlikle geri dönüş yaptı. İleride kendisiyle tekrar çalışmak istiyorum. SeoBoss ile çalışmayı düşünenler varsa hiç düşünmeden gönül rahatlığıyla çalışabilirler.


İyi dileklerinizden dolayı Çok teşekkür ederim. Hayırlı bayramlar dilerim hocam. Rabbim size ve sevdiklerinize sağlık sıhhat ve huzur ihsan eylesin.

En içten saygılarımla
SeoBoss


kadirkaracaoglu adlı üyeden alıntı

Öncelik olarak şöyle bir giriş yapmak istiyorum ;
Hiçbir türlü paranızda gözü olmayan gerçekten yardım sever birisidir. Örneğin zararlı linkleri ücretli temizlermisiniz dedim ücretsiz olarak nasıl temizliyeceğimi öğretti bende bu iyi niyetinden dolayı star paketi satın aldım ve arkadaşın samimiyetine güvenerek zirveye yakın olan sitemin tam zirveye oturacağını düşünüyorum cidli anlamda çok para harcamadan googlede nasıl yükselebilirsiniz. Bunun kanıtıdır bu adam tavsiyem sizinde deneme amaçlı olsa bile bir paket satın alarak yükselişi görmenizdir. Diğer paketlerle kıyaslandığı zaman çok ucuza geliyor zaten...


Allah razı olsun hocam, elimden gelenin üstüne çıkabiliyorsam bu benim için ödüldür. Başarımız ve birliğimiz daim olsun.

Saygı ve Hürmetle
SeoBoss


hanifi36 adlı üyeden alıntı

Harıka bir insan bana güven verdi sitelerimin anlaşmasını mert kardeşimle ANLAŞTIK calışmaya başladık


Hayırlı uğurlu olsun, allah utandırmasın. Başarımız daim olsun.

Saygı ve Hürmetle
SeoBoss