AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı

Veridyen Şuanda FETÖ ile bir bağlantısı kalmadı, gerek sağladığı destek ve tamamen özel yönetim paneliyle isimtescil fark atıyor, ki zaten müşteri sayısıda ortada. 2 gün kesinti yaşamış olmasına rağmende halen daha insanlar isimtescil'i tercih ediyor. Ben konuşmuyorum, rakamlar ve hizmet kalitesi konuşuyor.

Bir firma aynı sektör içerisindeki diğer bir firmaya taş atmaya çalışarak değil, hizmet kalitesini arttırarak üste çıkmaya çalışırsa başarılı olabilir diye düşünüyorum.


Sorun 2 gün kesinti olupta tekrar isimtescili tercih eden müşteri değil sorun şu algı; böyle amatör firmalarla çalışmayın böyle bir kesinti de netinternette oluyor ve netinternet ile çalışmaya devam eden kurumsal veya kişisel müşteriler oluyorsa bunda zaten sorun yoktur. Kaldı ki netinternet tamamen Türk sermayesiyle bu yerlere gelmiş bir Anonim Şirketi'dir.

Şunuda belirteyim netinternetle, netinternet Osman Bey'le hiçbir şekilde konuşmam yoktur, sadece araştırmalarım ve bu sektörde bir süre çalışmam sebebiyle aktardığım bilgilerimdir.