srhtycl adlı üyeden alıntı

Açıkçası araştırmaya değecek bir şey yok. Hatta uzun uzun açıklama yapmaya hiç gerek yok. Verdiğiniz hizmet, bilgisayar tabanlı bir hizmet. Bilgisayarlar ise tamamen matematik olgusunun bir eseridir ve matematik der ki; içinde limiti olan bir şey, limitsiz değildir. Dolayısıyla sattığınız hosting paketlerinizin hiçbiri limitsiz değil. Etik olmayansa afişin bir köşesine bile not düşmemeniz.


Mesajınızdan ne şekilde anlatmaya çalışsam da anlamak istemeyeceğinizi anladığım için, çok detaya inemeyeceğim. İlk mesajımda size uzun uzun anlatabileceğimden bahsetmiştim, önemli bir yerinden konuyu tuttuğunuzu ve bunun değerli olduğunu düşünüyorsunuz, fakat bunu sadece siz düşünüyorsunuz.

Bir önceki mesajımda da bahsettiğim gibi, Limitsiz hostingin ne amaçla sağlandığı yıllardır tartışıldı, sizin düşüncenizde bir çok insan aynı sizin gibi düşünceler ile ortaya çıktı ama bu Limitsiz hostingler halen var, halen ihtiyaçlara yanıt veriyorlar ve insanlar bunu rahatlıkla kullanabiliyor. Kullanım amaçları belli, kullananlar memnun.

Limitsiz paketler size uygun veya mantık dışı geliyor ise ;

https://www.alastyr.com/hosting.html

Burada farklı paketlerimiz mevcut, sizi de mutlu müşterilerimiz arasında görmekten memnun oluruz.