IIFSMII adlı üyeden alıntı

Türkçe alan adları içinde geçerli mi merak ettim :D


Türkçe alan adları ile ilgili farklı bir fiyatlandırma yok aslında, bu durumu başka konularda da gördüm, fiyat uzantı fiyatıdır, Türkçe ya da tamamı İngilizce olması birşeyi değiştirmez, sonuçta bir uzantı satın alıyorsunuz. Farklı fiyatlandırma yapan firmalar var mı bilmiyorum ama bizde hepsi aynı fiyat :)

ErenGEMİCİ adlı üyeden alıntı

Şuanda 12 adet .net domain sepette ve tutar 65.88$ kampanya başladığı zaman sepet 12$ olarak mı güncellenecek yoksa kampanya başladıktan sonra mı sepete eklemeliyiz ?


Sepet otomatik olarak fiyatı günceller , fakat sabaha kadar oturum kaydınız silineceği için muhtemelen sepetiniz de boş görünecektir. Bu yüzden sabah tekrar bir sipariş oturmanız daha sağlıklı olur.


Regex adlı üyeden alıntı

Alastyr firma sahibi Serkan abimi 2007 yılından beri tanırım. Eskiden onun sahip olduğu IRC sunucusunda az vakit geçirmedik. Gerek Smyrna'dan, gerekse Alastyr'dan birçok defa hizmet aldığım ve kalitelerini de müşteri bazında test ettiğim oldu. Kendileri bu sektörün öncüsü olmuş durumda, nitelikli ve gerçekten otoriter bir düzlemde bilişim sektörünün başarılı kuruluşlarından birisidir.

Yine bu kampanya da hem Serkan abimin, hem de Alastyr'ın kalitesine yakışır olmuş. :) Bol kazançlar dilerim.


Teşekkürler Regex :)


KralFx adlı üyeden alıntı

alastyr oke hocam 15 tane civarı alım yapıcam ama hazır bu indirimi yapmışken bir de reseller indirimi yapmış olsanız çok güzel olurdu bu kadar domaine bi reseller daha lazım olacak cunku


Reseller dan kastınız reseller hosting ise, şu an EKIM15 kupon kodu ile %15 indirimli bir şekilde yeni sipariş verebiliyorsunuz. Eğer mevcut bir hosting paketiniz var ise LOYAL20 kupon kodu ile %20 lik bir indirim sağlayabilyorsunuz.

Fakat alan adı bayiliğinden bahsediyorsanız, bu uygulama alan adı bayileri için de kampanya başladıktan sonra geçerli olacaktır.