bende lisans aldım ama tema bana göre berbat. sanırım herşeyi elle düzenlemek gerekiyor. iade isticem etmezse bankamı arayıp iptal edicem. bir çok düzeltme gerekiyor. alacak arkadaşlar bayağı uğraştıracak görünüyor. en iyisi default teması :)

Ek Olarak: ayrıca bir firma "iadesi yoktur, devir yapılmaz" gibi yazılar yazıyorsa kendi işini kendisinin de beğenmediğinden. çünkü insanlarında beğenmeyeceğini biliyor. beğenmeyeyince iade edecek! lafa gelince demo var diyor. sen demoda görsel sunuyorsun, başka ne veriyorsun insanlara. kullanımı nasıl kolay mı zormu büyük becerimi gerektiyor bilinmiyor. sitelerinde müşterisini korumaya yönelik bir tane yazı bulamazsınız. herşey olmarın yararına ve çıkarına. bir tane döküman yok. üye olman lazım diyor ulaşmak için. üye olmak için ürün alman gerekiyor. rezalet orada başlıyor zaten. güveniyorsun belki saklamıştır bir yerlere diye ama lisanslamayı anlatan bir pdf parçasından başka birşey yok. ticked atıyorum sanki müşteriyeyle konuşmuyor, o general biz eriyiz sanki. insan olanın biraz saygısı olur. yap al bak işini gelirse triplerindeler. ben türkiye dede bilişim işinde hizmet verdim. bunların sonu hep hüzünlü bitti. sorsan yüce varlıklar hiç birşey olamaz onlara.
her yerde lisansın kullananı yakarım şöyle yaparım diye yazmışlar. hiç birşeyciklerde olmuyor. kendi kullandıkları bilgisayarda herşey kaçak korsan ama kendi emeği olunca kullanamazsın. sen nasıl kullanıyorsan elin adamı bal gibi kullanır. kodun patenti olmaz. bu işi bilen avukatınız varsa sorun danışın.
biraz müşteri için çalışın. cebiniz için değil. özür dilemesini bilmeyen insanlar bunlar!