arkadaşlar 3 firmadan hosting hizmeti aldım hemde az buz paralara değil aylık olarak 100 120 tl arasında değişen fiyatlarla aldım hizmetleri .

bir tanesi namecheap diğeri godaddyy diğeride panama kaynaklı yabancı bir host şirketi buralardan aldığım hostları cloudflare ile maskelememe rağmen ddoss saldırısından kurtulamadım . 3 firmada haftada 1 hostumu suspend edip durdurdu gerekli açıklama olarakta olası bir saldırı durumu var bu durum halledilene kadar hostunuz kapalı olacak vs vs deyip bir kaç log dosyaları gönderdiler içerisinde bir sürü ip adresi bulunan hostumdan aşırı şekilde veri çekiminden dolayı cpu kullanılmaz hale geliyormuş vs vs oysa ki web sitem toplam 29 megabaytlık bir kısımdan oluşuyor yani hostumda bu kadar alan kullanıyorum 250 gb alan veriyorlar ama hiç bir işe yaramıyor web sitem ya suspend ediliyor yada girilemez hale geliyor çok geç giriyor .

bu işin bir çözümü yok mudur allah aşkına bilen yol göstersin bir kaç türk firması ile konuştum onların isimlerini vermeyecem aylık 50 tl civarında hizmet sundular onlarda da sonuç aynı oldu bu yüzden es geçiyorum yani name ve godady bile çözüm bulamadı ne yapmalıyım ? :confused::confused: