zangess adlı üyeden alıntı

1- YT Adsenseye site eklenir ama siten için aynı hesap üzerinden web başvurusu yapman gerekir.
2- Youtube dan kazanıyorsan tek hesapta tüm kazancın ortaktırve kazançları ayrı ayrı da görebilirsin.
3- O sorunun cevabı yok kimsede veremez. İster 1000 1000 ister 2 2 ekle siteyi görmek lazım. Yayın kurallarına uyar dediğin gibi özgün yazar, dengeli içerik girersen adsenseni alırsın.
Unutma ki adsense para kazandırmaz site kazandırır. Yani adsenseye odaklanma. Sitenin rank değerini kalitesini arttırmadığın sürece hit kazanamadığından bir gelirde elde edemezsin.

Kazanç ile ilgili sorunun cevabı ise yine seninde kendi sorunu kendin cevapladığın gibi bir açıklaması yok. TBM oranına göre kazancın olur. Bu 0.01 den başlar ülkesine ve kategorisine göre değişir. Hatta ay sonu ay başı, yıl ortası bilmem nesine reklam verenlerin bütçelerine göre değişir.


Çok teşekkür ederim hocam cevabın için,
tek hesap olayını süper özetlemişşiniz,
dediğim gibi dengeli ve yayın kurallarına uygun girmekteyim. Bundan öncesin'de ben ay'da 4 websitesi alıp kendim makale yazıp, tanesini 200 lira gibi bir fiyattan satıyordum başka bir forum'da Alan oluyordu bazen 1 ay satılmadığı oluyordu hep bir sıkıntıyla yürütebiliyordum.
Fakat şimdi kendi websitemi yükseltmeyi düşünüyorum. kazanç'a gelicek olursam kısa bir örnek lazımdı bana yani atıyorum website 500 tekil hite ay'da 20 lira 50 lira vericekse eğer reklam koyup'ta okuyucularımı kaybetmek istemediğim'den sormuştum.