Web sitelerinize birebir gerçek insanlardan yorum almak istermisiniz ?

SADECE BIR KAÇ ADIM ILE BU MÜMKÜN!



YORUMLA.ONLINE HAKKINDA
Nedir, nasıl çalışır
Projenin amacı, genel çalışma prensibi hakkında bilgi edinin.



  1. Ücretsiz Üyelik

  2. Kayıt olmak ve sistemi kullanmak tamamen ücretsizdir. Talepleriniz doğrultusunda dilerseniz kredi satın alabilir ya da partnerlik sistemine başvurabilirsiniz. Sistemde talep etmek istediğiniz her site için 3 krediye sahip olmanız gerekir.


  3. Sitelerinize doğal yorum talep edin

  4. Bu proje ile aktif olarak hizmet veren web sitelerinizde paylaştığınız tüm konularınızın daha fazla dikkat çekmesi ve Google tarafından dikkat çekmesi adına farklı ya da benzer IP adreslerinden yorum talep edebilirsiniz.


  5. Aktif kal, dilediğin kadar yorum talep et

  6. Sistem havuz mantığında çalışır. Üye olup giriş yaptıktan sonra sitelerinizi ve ya linklerinizi ekleyebilmek için öncelikle diğer sitelere yorum yapmanız gerekir.Puan kazanmanız durumunda sitenizi 3 puan karşılığında ekleyebilirsiniz. Sitenize yorum yapıldığı anda puanınızdan 1 puan düşer ve 0 puan olduğunda diğer üyeler sitenizi göremez ve yorum yapamazlar.


  7. Eş zamanlı bildirim

  8. Sistem içerisindeki bir sitenize diğer bir üye yorum yaptığında anında size Eposta bildirimi gelir ve onay yapmanız talep edilir. Bu şekilde sitenize gelen asıl yorumu kontrol edersiniz ve üyeye puan aktarımını gerçekleştirirsiniz. Asistanınız iş başında!


  9. Akıllı robotlar iş başında!

  10. Yorumla.online içerisinde akıllı robotlar barındırır. Sitelerinize veya sizin yaptığınız yorumların toplamda 10 dakika içerisinde site sahibi onayından geçmesi gerekir. 10 DK'yı geçen onay süresi için robotlar otomatik olarak onay verir. Bu süreçte bir sorun yaşamanız durumunda " Bu kullanıcıyı şikayet et " butonu ile şikayetinizi anlık olarak bildirebilirsiniz.


  11. Spam yorumlara hayır!

  12. Yorumla.online bünyesinde spam, erotik, bahis vb. sitelere ve yorumlara asla izin vermez. Bu tarz siteleri gördüğünüzde anında şikayet edin ve işleme alalım.Bu şekilde işlem yapan üyelikler uyarısız banlanır ve sistem dışarısında kalır. Sitenize yorum yapan kişileri görebilir, ilgisiz ve spam içerikli yorum yapanları anında şikayet edebilirsiniz. Şikayetiniz olumlu sonuca dönerse şikayet ettiğiniz kişiden tam 3 puan silinir.


  13. #TaglerSizin! - Etiket Bulutu

  14. Forum sitelerinde yorum dayanışmalarına çok sık rastgeliriz. Bu sistem sizin için biçilmiş bir kaftan gibidir. Sitenizi eklerken arkadaşlarınızla belirleyeceğiniz bir etiketi yazın ve arama kısmından o etiketi aratın. Artık arkadaşlarınızla karşılıklı yorumlaşabilirsiniz! WM Aracı platformunda karşılıklı yorum dayanışması için sitenizi eklerken Wmaraci etiketini yazın ve o şekilde ekleyin. Bu adreste tüm wmaracindaki diğer arkadaşlarınızın sitesine erişebilirsiniz.


  15. Fikir ve deneyim sonucu anlık güncelleme

  16. Sistem içerisinde kullanım sonucu karşılaştığınız tüm problem ve alternatif düşüncelerinizi anında teknik destek birimine bildirebilirsiniz. Bu çözümler mantıklı olması halinde anında güncelleme gelir ve sistem anlık olarak update olur. Her geçen gün daha pratik, daha işlevsel hale getirmek bizim ilk prensibimizdir.


  17. Partner olun, yorum yapıp para kazanın

  18. İlgilendiğiniz konular hakkında web sitelerine yorum yaparak para kazanmak istermisiniz ? Günde sadece bir kaç saatinizi ayırarak ek gelir elde edebilirsiniz.Yorumla.online üzerinde bulunan site adreslerini inceleyin ve ilginizi çeken linklere erişip konu ile alakalı en iyi yorumu yapın. Site sahibi onaylasın ve puanınız hemen hesabınıza aktarılsın.Daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.




Daha fazla bilgi almak için platformu ziyaret edebilirsiniz..

Gelişmeler, etkinlikle ve çekilişler için Yorumla.online Facebook adresini takip etmeyi unutmayın!

https://www.facebook.com/yorumla.online/


Dipnot : Proje BETA sürümünde yayınlandı. Her geçen gün kullanıcılardan gelen bildirimler doğrultusunda geliştirilecek ve hataları giderilecektir.

Teşekkürler, saygılarımla..