Test amaçlı VDS kullanılmıştır. Test sunucusu olarak 4GB ram 2CPU verildi. Ben 30TL olan 4CPU 4GB ram olarak vaad edilen sunucuyu denemek istemiştim (zaten halihazırda 2cpu 4gb ram 2 adet sunucum var. 4CPU'dan daha çok performans alacaksam cüzdanımı sıkıp direkt satın alma işlemine başlayacaktım) Test sunucusu budur efendim dendi bende bir şey demedim. Sorun yok.

Benim görüşüm belli bir ürün ve donanımlar hakkında bir ilan verildiyse (4CPU) eğer, yine o ürün ve donanımlar ile bir test sunucusu verilmesi. (4CPU satıyorum ama al sana 2CPU) çikolatalı süt gösterip al sana sade süt, bakalım çikolata tadını alabilecekmisin gibi davranılması bunların dayatılması pek hoş değil.

Kullandığım programlar Ram ve CPU velakin interneti biraz alan programlar olduğunu belirtmemde fayda var.

Bunlar haricinde şöyle bir olay gerçekleşti;

Internet explorer altyapısını kullanan bazı programlar çalıştırmak için onlarca kez trusted site'a site eklemek canımı çok sıktı. Bazı firmalar bu Internet Explorer ayarlarını düzenleyip veriyorlar kullanıcının sıkıntı yaşamaması adına...

Chrome yüklerken de bu sorunu onlarca kez yaşadım (trusted site? add add add add close add add...) Skype'da görüşümü belirtebilir miyim diye sorduğumda tabi diye olumlu bir cevap verildi. Bu trusted site sıkıntımı anlattığımda "Chromeyi kurmayı beceremezseniz kuralım efendim" diye bir şey yazıldı. Becerememek? Zaten bundan sonra söylenecek pek söz yok. İyi satışlar efendim kolay gelsin.