Tam 5 Yıllık Bilgi ve Tecrübe
Film sitelerine film girişleri yapılır.
Yeni kurmak istediğiniz film siteleri tam takır kurulur.

100 Kelime makale + Film girişi 2.5 TL [COLOR="RoyalBlue"] - (AKTİF)
100 Film Girişi : 100 TL - (AKTİF)
Film konusu makale yazıları 100 kelime 1.75 TL - AKTİF[/COLOR]

Neden Seni Seçelim ? : Bilen biliyordur tam 5 yıldır sadece film sitelerine editörlük hizmeti vermekteyim ve hizmet verdiğim kişiler son derece memnunlar. Film girişleri yaparken baştan sağma yapmamaktayım. Dolgun embed, doğru etiketler, doğru bilgiler, doğru başlıklar ve resim başlıkları ile film sitelerinin tam istedikleri şeyleri yerine getirmekteyim.

Film sitesi kurmak için iş verdim neler yapacaksın ? : Film sitenizi istediğiniz bir tema ile kuracağız. Eğer tercihi bana bırakırsanız seoya uygun en iyi temayı seçip kurmaktayım bir çok film site sahibi bu temanın hangi tema olduğunu bilirler :) doğru bir şekilde her şeyi hazırlanır. Gelen kullanıcıların siteyi sürekli takip etmesi için görsel ayarlar belirlenir ve hazırlanır. ( Temayı kurup bırakmıyorum. Gerekli ayarlamalar tarafımdan yapılmaktadır. )

Önemeyi nasıl alıyorsun ? : Ödemeleri banka aracılığı ile peşin olarak almaktayım. Kullanmakta olduğum banka Yapı Kredi Bankası ve Enpara

Filmleri eklerken açıklama ekliyor musun ? : Evet, eklemekteyim. Fakat kopyala yapıştır yöntemi ile eğer açıklamayı özgün eklememi isterseniz 100 kelime 2.5 TL'den içerik kısmı özgün olarak hazırlanır ve eklenir.




Hem makale hem film ekleme işini aynı anda yapar mısın ? : Evet, hem film girişlerini hem de makale yazılarını aynı anda yapıp siz hiç yorulmadan sitenize her gün istediğiniz kadar film ekleyerek güncel tutabilirim. Bunun için ücret toplam 100 kelime konu ve film girişi 2.5 TL'dir işin çokluğuna göre ekstra indirim yapabilirim.

[B]Film eklerken ek şeyler istersem yapar mısın ? : Evet, çok abartılmadığı taktirde ek bir ücret almadan istediğiniz şeyleri ekleyebilirim. Zamanımı çok fazla kısıtlayacak veya uğraştıracak şeyler için ek ücret talep edebilirim. Ama genel olarak ücretsiz bir şekilde hizmet veririm. Örn : " açıklama kısmına h3 etiketi ile başlık ekleyebilir misin ? " Evet bunu ücretsiz olarak dahil edebilirim.

[/B]

Hemen iş vermek istersen benimle iletişime geç. Benimle iletişime geçebileceğin alanlar şunlar.

Skype : warpower11