Merhabalar. Eğitim alanında bilgi ve ders slaytlarının yer aldığı siteme yaz tatilinin başlamasıyla hit düşüşleri meydana geldi. Yeni eğitim sezonuna hazırlanmak için sürekli içerik girişleri yapıyorum. Konularla alakalı yorumların olması google da üst sıralara çıkmam için faydalı olacağını düşünüyorum. Buna istinaden bende yorum yapan herkesin katılabileceği bir çekiliş düzenlemek istiyorum. Yorum yapanlar arasından çekilişle kazanan bir kişiye yakın bir zamanda açtığım wordpress kurulu sözlük sitesini her şeyi ile birlikte vereceğim.

Yorum yapılacak site : www.dersslaytlari.com
Çekilişle kazanan kişiye verilecek site : www.kirmizisozluk.com
Not : Sözlük temasını bu forumdan birinden 125 TL vererek aldım. Her türlü güncelleme ücretsiz verilecek demişti ama bir haftadır güncelleme yapacağım dediği halde mesajlarıma cevap vermemektir. Sözlük teması açık kaynak şeklinde alınmıştır. Kazanan kişi tema üzerinden istediği değişikliği yapabilecektir. Domain isim tescil, host ise 3 aylık aldım oda veridyen üzerinde barınmaktadır.


Kurallar
1.Yorumlarda nick, marka adı, seo kelimeleri kabul edilmemektedir. İsim ya da isim soy isim şeklinde yorum yapılması gerekmektedir.
2.Yorumlar konu ile alakalı anlaşılır cümleler olmalı. Çok da kısa olmamalı.
3.Katılan her kişinin sadece bir çekiliş hakkı vardır.

Süre ve Çekiliş;

Başlama: 25.06.2017

Bitiş: 09.07.2017 Saat:23.00
Çekiliş: 10.07.2017 tarihinde wmaracı çekiliş aracı üzerinden yapılacak ve kazanan kişiye wmaracı üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.

Not : Konuya yapılan yorum sayısı 25 olduğu zaman bitiş süresini beklemeden çekiliş yapılacaktır.

Katılanlar

1. slmmrb12
2. nokta
3. ayan1907
4. senasevde
5. gultekin72
6. turkmaxi

Belirttiğim katılımcı sayısına ulaşılmamasına rağmen çekilişi yaptım ve çekilişi turkmaxi nicki arkadaş kazanmıştır.


turkmaxi hocam online olduğunuzda ileitşime geçerseniz gerekli işlemleri yapalım.